Secretarul pensionar Dumuta tine cu dintii de post. Ce spune prefectul

home camp2
home camp2
home camp2

dumitru dumutaTot mai multe voci il contesta pe secretarul judetului, Dumitru Dumuta, despre care sustin ca trebuia sa paraseasca postul inca din vara trecuta, cand a intrat in pensie.

Cu toate acestea, Dumuta pare de neclintit din functie.

“Sigur ca o sa ma pensionez. Eu chiar nu inteleg cum expira, dar este in curs procedura de pensionare, pentru ca este o intelegere intre autoritate si angajat”, a spus Dumitru Dumuta.

Intrebat cat va mai ramane in functia de secretar, Dumitru Dumuta a raspuns ca “un timp rezonabil”.

Referitor la acest caz, prefectul Anton Rohian a declarat ca in cursul saptamanii viitoare va primi un raspuns din partea Autoritatii Nationale a Functionarilor Publici (ANFP).

“Saptamana viitoare o sa aflam pozitia ANFP-ului, pentru ca am facut o solicitare, iar ei au spus ca vor face un control asupra acestei probleme”, a precizat Anton Rohian.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. gica

    l-am vazut cum a explicat la emisiunea lui Dobocan. Nu este el de vina ca presedintele Ciceul nu face nu stiu ce act si in plus de unde sa gasesti secretari buni? sa aduci de la tara tot felul de invartiti? juristii buni sunt in magistratura, avocatura sau la firme private. La stat doar scursurile cu studii la baia mare, oradea si alte centre obscure sau corigentii de la Iasi si Cluj. Exemplu e Dobocan care e juristul lui peste prajit, habar nu are de nimic ce tine de contextul juridic. El unde a terminat si ce licenta are?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *