Secțiunea 2 a Autostrăzii A 1 Sibiu – Pitești, segmentul Boița – Cornetu cu o lungime de circa 31 de kilometri urmează să fie scoasă la licitație

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Secțiunea 2 a Autostrăzii A 1 Sibiu – Pitești, segmentul Boița – Cornetu cu o lungime de circa 31 de kilometri urmează să fie scoasă la licitație, potrivit hotnews.ro.

Tronsonul care va fi construit pe Valea Oltului are de-a lungul său nu mai puțin de 50 de lucrări de artă, aproape 16 km de tuneluri, viaducte, poduri și pasaje, a explicat șefa de la Autostrăzi, Mariana Ioniță. Durata contractului depinde de ofertele primite: între 18 și 24 de luni pentru proiectare și până la 64 de luni execuție.

La finalul lunii septembrie, CNAIR a scos la licitație Secțiunea 3 a autostrăzii Sibiu – Pitești, cea mai mare licitație de autostradă lansată vreodată în România: peste 1,1 miliard de euro pentru circa 37,4 km de autostradă.

Contractul pentru lotul de la Tigveni la Cornetu are o durată de proiectare și execuție de minim 57 de luni și maxim 77 de luni, prevede realizarea dublului tunel de 1,7 km de la Poiana, a 48 de poduri și viaducte de autostradă, un ecoduct, două noduri rutiere și numeroase alte lucrări.

Secțiunea 4, de 9,86 de km între Tigveni și Curtea de Argeș este în prezent încă în faza de licitație.

Secțiunea 5, de la Curtea de Argeș la Pitești, circa 30,35 km, a fost contractată în luna mai și se apropie de momentul în care constructorul va demara lucrările de execuție.

Secțiunea 1, de circa 13 km de la Sibiu la Boița se află în prezent în lucru, mobilizarea constructorului în șantier fiind una exemplară până acum.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *