Sectorul HORECA, piețele agroalimentare și alte domenii, verificate de polițiștii locali din Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

Biroul Control Comercial din cadrul Direcției Poliția Locală a desfăşurat, în această perioadă, activităţi de verificare și informare a agenţilor economici din sectorul HORECA, dar şi din alte domenii de activitate, cu privire la măsurile impuse pentru reducerea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2.

”Polițiștii locali au verificat acordurile/autorizaţiile de funcţionare, respectiv existenţa vizei pentru anul în curs, dar şi contractele de concesiune, după caz. În acest sens, controalele s-au desfășurat la 57 de agenţi economici, 14 terase sezoniere şi două spălătorii auto.

Totodată, au fost derulate acţiuni de prevenire în pieţele agroalimentare de pe raza municipiului Baia Mare, fiind verificați agenţii economici/producătorii agricoli individuali, care desfăşoară activităţi de comerţ în incinta pieţelor. Au fost efectuate monitorizări la saloanelor de înfrumuseţare precum şi unităţile de alimentaţie publică în special cele care deţin terase sezoniere.

Facem precizarea că și poliţiştii locali din cadrul Biroului Disciplina Construcţii, în perioada 09.11-18.11.2020, au efectuat o serie de controale. Astfel, au fost verificate 15 construcţii, iar cu această ocazie au fost întocmite cinci somaţii şi un proces verbal de contravenţie pentru intrarea în legalitate a construcţiei executate fără autorizaţie de construire şi 13 note de constatare”, menționează reprezentanții Primăriei Baia Mare.

ZiarMM

Sursa foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *