Sedinta de Guvern – luni de la ora 16,00

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul se intruneste luni in sedinta de la ora 16,00, pe ordinea de zi figurand mai multe proiecte de hotarare.

Potrivit unui comunicat al Executivului transmis duminica AGERPRES, pe agenda sedintei Guvernului va fi inclus proiectul de hotarare referitor la aprobarea cuantumului minim al burselor de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social pentru elevii din invatamantul preuniversitar de stat, cu frecventa, care se acorda elevilor in anul scolar 2019-2020 si cel privitor la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Spital regional de urgenta Cluj”.

Pe ordinea de zi se afla si proiectul de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2019 pentru Societatea „Avioane Craiova” SA, aflata sub autoritatea Ministerului Economiei si proiectul de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2019 pentru Societatea ROMAERO SA, aflata de asemenea sub autoritatea Ministerului Economiei.

Proiectul de hotarare pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 1340/2001 privind organizarea si functionarea Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat, precum si pentru modificarea anexei nr. 3 la Hotararea Guvernului nr. 27/2017 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei se afla, totodata, pe agenda Executivului.

Executivul va mai avea pe ordinea de zi un memorandum cu tema Strategia de administrare a datoriei publice guvernamentale 2019-2021, precum si trei note referitoare la Raportul privind activitatea intreprinderilor publice pentru anul 2018, la Planul Anual de Lucru al Guvernului 2019, actualizat, precum si la transmiterea unei cereri catre Consiliul Local al Municipiului Constanta, judetul Constanta, in scopul adoptarii unor hotarari ce au ca obiect transmiterea unor imobile din domeniul public al municipiului Constanta in domeniul public al statului, in vederea darii in administrare Ministerului Apararii Nationale. Conform sursei citate, este vorba despre terenul situat in intravilanul municipiului Constanta, zona Metro 2, inscris in cartea funciara a municipiului Constanta nr. 249783, nr. cadastral 249783, pentru infiintarea unui cimitir militar; o parte din terenul situat in intravilanul municipiului Constanta, lot 1, inscris in cartea funciara a municipiului Constanta nr. 228940, nr. cadastral 228940, pentru amplasarea unui monument comemorativ de for public dedicat Zilei Dobrogei.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole