Sedintele de Guvern, transmise in direct pe Youtube

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ponta-sedinta-de-guvernPremierul Victor Ponta a anuntat pe pagina sa de Facebook ca de acum inainte partea publica a sedintelor saptamanale de Guvern va fi transmisa in direct pe Youtube, prin intermediul serviciului de streaming, scrie romaniatv.net.

Seful Executivului considera masura drept “o abordare noua, moderna, menita sa creasca gradul de transparenta al institutiilor publice prin intermediul tehnologiei cu care ne-am obisnuit si pe care o folosim zilnic”.

Mai mult, premierul a subliniat ca democratia din Romania poate avea foarte mult de castigat dintr-o buna informare a cetatenilor privind deciziile Guvernului si din cresterea gradului de implicare civica.

“Cred ca toti romanii ar trebui sa fie la curent cu deciziile Executivului si sa cunoasca viziunea si planurile noastre pentru viitor. Buna informare si implicarea sunt foarte utile pentru democratia noastra!”, a transmis Victor Ponta pe Facebook.

Transmisiunea LIVE pe Youtube a sedintei saptamanale de Guvern poate fi urmarita la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=mPkG46pyDFA

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. ghita barbul

    alt individ bolnav de fala, mai stiu pe unul care face la fel la emm doar ca nu se vede pe net, numai la tv. De parca daca da in direct pe youtube vor fi ministri mai destepti. hai sictir belao!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2