Sediul PNTCD Maramures, redeschis in prezenta primarului Catalin Chereches si a taranistilor din judet (FOTO)

Zi importanta pentru PNTCD Maramures. Marti, 29 mai, sediul partidului, situat pe Bulevardul Unirii din Baia Mare, a fost redeschis in prezenta membrilor din intreg judetul, dar si a primarului din Baia Mare, Catalin Chereches.

Acesta a tinut sa fie prezent datorita colaborarii pe care o are cu PNTCD si cu presedintele Doru Dancus. De altfel, taranistii nu au candidat la Primaria Baia Mare, preferand sa-l sustina pe Chereches pentru un nou mandat.

“Am vrut sa facem un spatiu unde sa ne desfasuram activitatea intr-un mod normal si serios, ca si un partid serios, asa cum ne pretindem. Acest spatiu este pus la dispozitie de catre Primaria Baia Mare. Noi avem o colaborare serioasa cu domnul Catalin Chereches, este un sprijin reciproc si de lunga durata, deoarece domnul primar, prin ceea ce a realizat in primul an de mandat, s-a vazut o schimbare in bine.

Ne dorim foarte mult ca lucrurile in Baia Mare sa se miste si ne dorim foarte mult sa intram in Consiliul Local, pentru ca este nevoie de crestin-democratie, avem oameni seriosi pe care i-am propus pe locurile eligibile”, a punctat presedintele PNTCD Maramures, Doru Dancus.

La randul sau, primarul Catalin Chereches le-a transmis taranistilor ca au datoria morala sa mearga mai departe

“Va felicit pentru acest spatiu, iar cu munca si seriozitate o sa faceti si urmatorii pasi si sa redeschideti acest partid spre comunitate, spre oameni, spre nevoile oamenilor. Eu va multumesc pentru parteneriatul pe care il avem, cu siguranta ca va fi unul consolidat si unul serios pe parcursul timpului. Prietenia pe care o am cu Doru Dancus certifica acest lucru si e o garantie in ceea ce se va intampla in viitor, intre noi.

Avand in vedere si nevoile de azi ale comunitatii, avand in minte si in suflet si ceea ce reprezintati pentru neam, aveti o datorie morala de a merge mai departe. Eu va doresc succes si va sunt alaturi”, a spus Catalin Chereches.

Totodata, Doru Dancus a mai mentionat faptul ca usile sediului si ale partidului sunt deschise pentru toti doritorii.

Vlad HERMAN

[nggallery id=391]

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *