Sefa DNA: N-am întrebat niciodata care au fost circumstantele numirii mele

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

laura kovesiProcurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi ca nu a întrebat niciodata care au fost circumstantele numirii sale la sefia DNA si ca nu stie cine a venit cu propunerea, scrie Agerpres.

“Nu, nu m-am lamurit. Citeam si eu în presa: ba eram propusa, ba nu eram propusa. Dupa ce s-a formulat propunerea la Consiliul Superior al Magistraturii, am fost sunata de un consilier al premierului care m-a întrebat daca îmi exprim consimtamantul. N-am întrebat niciodata care au fost circumstantele numirii mele, nu cunosc daca a fost dorinta ambasadorilor, a premierului sau a presedintelui. Cred ca experienta profesionala si rezultatele m-au recomandat pentru aceasta functie”, a afirmat sefa DNA, într-un interviu pentru Adevarul.

Referitor la declaratiile Elenei Udrea, potrivit carora ar fi negociat numirea ei la DNA cu premierul Victor Ponta, Kovesi a precizat ca nu o sa încerce sa afle de la cine a venit propunerea.

“Aceste dispute legate de cine m-a numit si cum m-a numit m-au lasat indiferenta. Niciodata nu o sa încerc sa aflu cum am fost numita, cine a stat la baza acestei propuneri, cum sau de ce a facut-o”, a mentionat procurorul sef al DNA.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2