Sefii de serviciu, la mare cautare in Primaria Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa ce a scos la concurs mai multe posturi de director, Primaria Baia Mare isi cauta acum si cativa sefi in unele servicii, conform baiamare.ro.

Este vorba despre Sef Birou Relatii Internationale, Sef Serviciu Dezvoltare Urbana, Sef Serviciu Patrimoniu, Sef Serviciu Ordine Publica si Sef Birou Interventie, Sef Serviciu Achizitii.

Candidatii trebuie sa aiba studii superioare si minim 2 ani vechime in specialitatea studiilor absolvite.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu si va avea loc in perioada 7-11 aprilie.

Vlad HERMAN

Vezi si Primaria Baia Mare isi cauta directori – Vezi unde

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. ioan

  iti vine sa razi si in acelasi timp sa plangi cat de goala este primaria BAIA MARE,, SI LIPSITA DE SEFI,, in posturi cheie si mai ales sefia de la achizitii unde clar LEGILE DE ACHIZITII PUBLICE NU SE RESPECTA,, se pot vedea toate lucrarile achizitinate de primar in ultimii doi ani,, precumm si rezultatle controlului CURTII DE CONTURI unde s-a GASIT FRAUDE DE 5.418.OOO LEI DE CARE NIMENI NU RASPUNDE ,, pentru ca DNA UNPR LUCREAZA LA ACOPERIREA acestor furturi vizibile incat curtea de conturi a lucrat degeaba ,, in vara sau toamana va veni o alta curte de conturi mai apropiati primarului care va ascunde banii baimarenilor,, apoi la concurs este acea tovarasa de la RESURSE UMANE specialista in luari de mita si ranjamente ,, de ani de zile falsificatoare de pontaje ,, fara obraz fura de te sperii flamanda de bani!!!!!!!!!.. voi ziaristii nu a-ti curtat-o niciodata pe aceasta perversa femeie ,, haota baimarenilor din umbra !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   DNA e ca protectia consumatorului de la Bucuresti. Daca le faci vreo sesizare legata de o multicorporatie te iau in bataie de joc asa si DNA daca le faci vreo sesizare legata de protejatii lor.
   Nu vedeti ce site are DNA. O singura adresa de mail la care nu raspunde nimeni.
   Daca te legi de ocrotitii lor si ii reclami cel pus in urmarire devii tu.
   Ti se asculta telefoanele, internetu. Si nu doar convorbirile sa fim intelesi ci inclusiv ascultat ambiental folosind microfonul telefonului. Asta ca sa iti faca si tie dosar si sa te prinda cu ceva la mana ca sa te joace.
   De aceea ca sa faci o reclamatie la DNA trebuie sa fii curat ca lacrima ca sa ii poti tu juca pe ei nu ei pe tine.

   Reply
 2. DNA

  Pana la 01.01.2010 pe baza adeverintelor cu antet USH si alte „universitati” s-au reincadrat multi bugetari pe studii superioare, DAR DUPA 01.01.2010, LEGEA 330/2009 ART. 38 PREVEDE: În baza art. 18 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, salarizarea absolvenţilor ciclului I şi II (Bologna) se face la nivelul absolvenţilor cu studii superioare de lungă durată (S). DECI TOTI CEI INSCRISI IN TOT INVATAMANTUL SUPERIOR DIN ROMANIA , DUPA ANUL 2005, INDIFERENT DE UNIVERSITATE, CARE AU NUMAI CICLUL I, ADICA LICENTA, NU POT FI PLATITI CA ABSOLVENTI DE STUDII SUPERIOARE DE LUNGA DURATA (S). Numai dupa terminarea ciclului II , MASTER, in ca 3 semestre, poate fi incadrat ca absolvent de studii superioare , INCEPAND CU DATA ABSOLVIRII MASTERULUI. CINE ARE CURAJUL SA PLATEASCA DIN BANII STATULUI, DUPA 01.01.2010 PE CEI CARE AU NUMAI LICENTA , O FAC PE BANII LOR

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2