Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului infectat cu noul coronavirus

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Maramureș, Dacian Manoliu este infectat cu noul coronavirus. Acesta a relatat pentru ZiarMM.ro faptul că este internat în Spitalul de Boli Infecțioase unde i se administrează un tratament.

La momentul infectării, șeful CJPC se afla în concediu. Inspectorii CJPC nu vor merge fizic la muncă, astăzi. De mâine aceștia își vor relua activitatea.

Cristian Nicula, comisar sef CRPC Regiunea Nord-Vest (Cluj): “Am fost informat în weekendul care tocmai s-a încheiat despre situația de la CPJC Maramureș. În cursul zilei de astăzi, preventiv, se va face dezinfecția instituției. Inspectorii nu vor merge fizic la muncă. Activitatea va fi reluată mâine, 15 septembrie. Un caz similar am avut și în Bihor. Aici, inspectorii au făcut testele, iar acestea au ieșit negative. Și în acest caz s-a făcut dezinfecția instituției de către o firmă specializată. Aș dori să mai precizez faptul că sesizările cetățenilor se pot face la numărul de telefon 0262-218887 sau la adresa de e-mail reclamatii.maramures@anpc.ro.

Surse apropiate ZiarMM.ro spun că șeful CJPC Maramureș nu a avut contacți direcți și că DSP Maramureș a considerat că nu este necesară derularea unei anchete epidemiologice.

Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1