UPDATE: Seful Postului de Politie Viseu de Jos, gasit mort in sectie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cascheta-politistUPDATE: Ziua de 4 ianuarie 2017 va ramane o zi trista in memoria politistilor maramureseni. Unul dintre cei mai apreciati politisti, agentul sef principal Nistor Gheorghe, in varsta de 48 de ani, a fost gasit decedat in sediul institutiei unde isi desfasura activitatea.

„Nistor Gheorghe a pus mult suflet pentru adevar, a iubit oamenii si a avut un adevarat cult pentru dreptate. In urma lui ramane familia indurerata, colegii si prietenii care isi vor aminti de omul exemplar, despre implinirile si realizarile sale.

Sub coordonarea procurorului se desfasoara cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care acesta a decedat.

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures exprima regretul profund si este alaturi de familia greu incercata. Politistii maramureseni transmit sincere condoleante si sunt alaturi de familie in speranta ca Bunul Dumnezeu ii va da putere sa trece peste aceasta grea incercare”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Seful Postului de Politie Viseu de Jos a fost gasit mort, miercuri seara, in sediul institutiei. Prima ipoteza a fost ca barbatul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, insa cercetarea la fata locului a scos la iveala faptul ca barbatul a fost injunghiat de doua ori. In plus, arma din dotare nu a fost de gasit, informeaza Romania TV.

Corpul neinsufletit al politistului a fost gasit in jurul orei 19.00, de primarul din localitate. Prima ipoteza a fost aceea a sinuciderii, cu toate ca barbatul nu parea sa aiba probleme care sa-l determine sa faca un asemene gest.

Ulterior, insa, dupa cercetarea la fata locului, s-a constatat ca el a fost injunghiat de doua ori. In plus, arma din dotare a sefului de post a disparut,

Barbatul avea 49 de ani si doi copii majori.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, cazul a fost preluat de catre un procuror. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Spitalul Orasenesc din Viseu de Sus, in vederea necropsiei, potrivit presei locale.

Pentru moment nu a fost stabilit un cerc de suspecti, iar criminalul este in libertate.

nistor-gheorghe

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole