Seminar: „DIGITALIZARE cu finanțare nerambursabilă” – organizat de One-IT și Goodwill Consulting

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Firmele care doresc să obțină fonduri nerambursabile, pot participa marți, 31 mai 2022, la seminarul gratuit „DIGITALIZARE cu finanțare nerambursabilă”, organizat de One-IT și Goodwill Consulting, la Hotel Magus Baia Mare, începând cu ora 14:00. La acest eveniment vor fi prezentate informații despre programele de finanțare pentru dezvoltarea afacerii cu ajutorul tehnologiei.

Pentru ca firmele să aibă la dispoziție un tablou complet al programelor de finanțare, trei specialiști cu experiență în domeniu, vor aduce noutăți și lămuriri legate de identificarea corectă a proiectelor, acțiunile ce trebuie parcurse și implementarea etapelor de realizare a proiectelor de finanțare:

  1. Răzvan Gălățan – Expert și Director Operațional Goodwill Consulting

Expert în consultanță pentru accesarea de fonduri nerambursabile. A scris și implementat peste 120 de proiecte pe programele de finanțare din fonduri europene și naționale.

  1. Reprezentant delegat al A.I.M.M.A.I.P.E. Cluj-Napoca – Specialist cu experiență în fonduri nerambursabile.
  2. Nicolae Onțiu – CEO & Fondator One-IT – Specialist în tehnologii IT și Digitalizare.

În plus, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, participanții vor avea oportunitatea de a dialoga cu specialiștii pentru a afla detalii suplimentare utile în accesarea cu succes a fondurilor de digitalizare, ce pot ajunge până la 100.000 de euro pe proiect.

Digitalizarea mediului de business a accelerat dezvoltarea companiilor prin: simplificarea și eficientizarea activității, automatizarea proceselor, îmbunătățirea comunicării și a muncii hibrid, securizarea digitală a informațiilor de business și relocarea resurselor economisite acolo unde este nevoie.

De aceea, digitalizarea afacerii cu ajutorul fondurilor nerambursabile reprezintă o oportunitate pentru orice firmă ce dorește să treacă la următorul nivel în ceea ce privește dezvoltarea și eficientizarea întregii activități, precum și stabilitatea pe piață.

Iată câteva dintre cheltuielile eligibile în cadrul programelor de digitalizare, cu ajutorul cărora poți accelera transformarea afacerii: echipamente IT de ultimă generație, automatizare robotizată a proceselor, inteligență artificială, realitate augmentată, blockchain etc.

Dacă dorești să iei parte la acest seminar pentru a afla informații valoroase chiar de la specialiști, înscrie-te din timp!

Numărul de locuri este limitat, iar prezența la eveniment se face pe bază de înscriere.

Pentru a afla detalii suplimentare și pentru a-ți rezerva locul în sală, accesează pagina dedicată https://www.one-it.ro/eveniment-digitalizare/

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2