Seminarii de Latino si Standard la Prodance 2000 Baia Mare

In perioada urmatoare, pe agenda scolii de dans Prodance 2000 figureaza trei seminarii. Noemi Toth, antrenor al lotului national, deschide vineri, seminarul in pasi de dansuri Latino – sirul workshop-urilor. Pe ritmuri de Standard, saptamana viitoare debuteaza la clubul baimarean, cu un semninar sustinut de arbitrul international Dimitri Srelnyk. Iar la inceputul lunii mai, revin la Prodance 2000, Cotiso & Dada, cu lectii de salsa, bachata si kizomba.

Programul dansatorilor de performanta de la Prodance 2000 este ”condimentat” in perioada imediat urmatoare cu doua seminarii extrem de interesante. Noemi Toth, antrenor al lotului national, revine – in 21 si 22 aprilie – la scoala baimareana pentru un seminar de dansuri Latino dedicat perechilor de performanta avansate. Fosta multipla campioana nationala a Romaniei, Noemi Toth este unul din colaboratorii de traditie ai Prodance 2000, ea fiind, de altfel, cea care a deschis in luna ianuarie sirul seminariilor la scoala de dans baimareana in 2017.

In 24 si 25 aprilie, arbitrul international Dimitri Strelnyk va sustine un seminar de dansuri Standard destinat nu numai perechilor de performanta, ci si antrenorilor si arbitrilor deopotriva. Cu o experienta de peste trei decenii in spate si cu specializari facute in tari precum Rusia, Germania sau Italia, Dimitri Strelnyk nu este nici el la prima colaborare cu scoala de dans baimareana.

In 6 si 7 mai, sub cupola Prodance 2000 va avea loc un nou seminar de dansuri Latino, de data aceasta pentru perechile de adulti (nivel incepator, intermediar, avansat). Profesori de salsa, bachata si kizomba vor fi Cotiso (Bogdan Nistorica) si Dada (Andrada Cimpean). Cei doi provin de la BAILArte Dance School din Cluj Napoca, una din cele mai prestigioase scoli de salsa din Romania, si revin la Prodance 2000 dupa succesul repurtat la inceput de martie atat in sala de antrenamente cu prilejul seminarului, cat si pe scena Galei Prodance in urma show-ului prezentat.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *