Semineul fara cos de fum. Il poti pune in orice apartament sau casa

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Cei mai multi dintre noi ne gandim la un semineu ca la un vis indepartat. Un lux destinat exclusiv celor care domiciliaza la casa, unde acesta este o sursa de incalzire naturala a locuintei. Flacara sa ne aduce mereu aminte de copilaria petrecuta la bunici si de soba incinsa ce nu ostoia a ne hrani imaginatia. Intr-o vreme cand internetul era o simpla nascocire a scriitorilor de fictiune, iar era digitala nu era anuntata nici macar de palida televiziune de atunci, focul in soba era leitmotivul sporovaielilor in lungile nopti de iarna. Un soi de forma restransa de socializare, nelipsita din peisajul vacantelor rustice.

Insa semineele nu sunt doar acele surse de caldura pe care mereu trebuie sa le alimentezi cu lemne pentru a te bucura de flacara emanata. Au trecut de multa vreme de indispensabilul cos de fum, iar prezenta lor in orice locuinta, chiar si apartament, nu este conditionata de spatiu sau sisteme de aerisire. Nici macar gazdele sensibile la cea mai mica pata ce ar putea afecta o curatenie exemplara nu au nimic de obiectat. Se gasesc seminee pentru toate pretentiile. Trebuie doar sa il alegi pe cel ce ti se potriveste casei tale.

Intr-o locuinta incalzita cu gaz sau electricitate, fie casa sau apartament, un biosemineu schimba total atmosfera. In primul rand, se doreste o piesa de mobilier, o intregire a decorului. Apoi, semineul da o nota distincta locuintei. Una care cu siguranta atrage toate privirile oricarui vizitator. Trebuie sa recunoastem ca o flacara arzand in peretele unui apartament starneste inerente curiozitati. Si, nu in ultimul rand, ne intoarcem in timp. O carte rasfoita langa propriul nostru semineu este intotdauna mai placuta, iar un pahar de vin degustat langa foc capata o alta savoare.

Marele avantaj al biosemineelor este faptul ca nu necesita cos de evacuare. Pentru ca nu produce fumul si mirosul inecacios al sobelor clasice, fiind alimentat cu bioetanol. Un combustibil lichid, pe baza de alcool de plante. Este usor de amplasat in orice incapere, atat incorporabil in perete, cat si detasabil. Pentru o casa sau apartament unde mobilierul este in permanenta dinamica, semineele tip portal pot fi deplasate cu usurinta si asezate oriunde in camera. Inclusiv in apropierea dispozitivelor electronice (calculator, tv etc), a caror functiune nu este afectata, caldura degajata fiind reglabila ca intensitate. .

Cum arata si ce avantaje prezinta biosemineele ne spun specialistii. Pe site-ul pefoc.ro gasiti numeroase modele, potrivite atat pentru locuintele simple, cat si pentru cele mai rafinate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2