Semneaza initiativa „fara penali” sustinuta de USR! Jignesc un popor, fura o tara. Sa ne schimbam destinul!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

„Fara penali” nu e numai o campanie, e un deziderat la care adera din ce in ce mai multi romani. Maramuresul e parte activa in aceasta lupta impotriva oamenilor politici care sunt condamnati definitiv si nu inteleg sa faca un pas in spate.

Scopul final al demersului este modificarea Constitutiei prin completarea art. 37 cu textul „Nu pot fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie, pana la intervenirea unei situatii care inlatura consecintele condamnarii”.

Pentru modificarea Constitutiei e nevoie de 500.000 de semnaturi la nivel national. O alta conditie este ca in 21 de judete sa se stranga minim 20.000 de semnaturi. Maramuresul este printre judetele care are aceasta posibilitate. Pentru asta este nevoie de o mobilizare sustinuta in aceste ultime 30 de zile de campanie.

„Cetatenii inteleg importanta acestui demers si sunt din ce in ce mai multi cei care vin sa semneze „fara penali”,inclusiv sustinatori ai PSD. Oamenii cinstiti, indiferent ce simpatii politice au, nu vor accepta niciodata sa fie condusi de lideri cu probleme penale. Îi invit pe toti cetatenii acestui judet sa se opreasca la voluntarii pe care-i vad strangand semnaturi in comunitatile lor si sa semneze initiativa „fara penali””, a spus deputatul USR de Maramures, Vlad Emanuel Durus.

Semnaturi se strang zilnic si la sediul USR din Baia Mare, Piata libertatii nr15. De asemenea se pot printa formulare de pe siteul www.farapenaliinfunctiipublice.ro.

Biroul de presa USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *