Semneaza, pana in 15 septembrie, pentru sustinerea lui Dan Barna la Presedintia Romaniei!

PNL

Alianta USR-PLUS se afla in strada pentru a strange cele 200.000 de semnaturi impuse de lege pentru inscrierea candidatului Dan Ilie Barna in cursa pentru Presedintia Romaniei. Membrii Aliantei sunt in mijlocul celor care doresc sa-l sustina pe Dan Ilie Barna in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus, Seini, Satulung, Repedea, Copalnic, Sisesti, Ocna si-n alte cateva zeci de localitati din judet.

„A fi prezenti in strada este o dovada de respect fata de cetateni. Asa cum ne-am obisnuit alegatorii, noi nu „copiem” semnaturi din birouri. Credem in ceea ce facem, credem in solutia Dan Barna presedinte, credem in nevoia de schimbare a Romaniei. Ne spuneti asta si dumneavoastra, in fiecare zi! Un presedinte USR-Plus este cea mai buna garantie ca din 2020 vom avea o guvernare USR-PLUS, o guvernare cu oameni onesti si competenti. Va asteptam sa semnati pentru sustinerea lui Dan Ilie Barna, candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintia Romaniei”, a spus coordonatorul de campanie al USR in Maramures, deputatul Vlad Emanuel Durus.

Membrii Aliantei USR PLUS vor strange semnaturi in strada pana in 15 septembrie. Daca doresti si tu sa strangi semnaturi pentru #danbarnapresedinte de la prieteni, vecini sau rude, poti sa descarci formularul de pe pagina >>> https://bit.ly/2yK7rTO <<< sau poti sa vii sa ridici un formular de la sediul USR din Piata Libertatii nr. 15, cladirea M3, etaj II.

Romania a fost facuta de oameni care nu au stat deoparte.

Biroul comunicare, cabinet parlamentar Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1