Semneaza pentru ca Alianta 2020 USR PLUS sa candideze la alegerile europarlamentare

PNL

USR Maramures se afla in plina campanie de strangere de semnaturi, alaturi de colegii de la PLUS, pentru inscrierea Aliantei 2020 USR PLUS in cursa pentru alegerile europarlamentare. Conform legii, fiecare formatiune trebuie sa adune 200.000 de semnaturi pentru a putea candida. Echipe de voluntari, membri sau simpatizanti se afla in fiecare zi in strada pentru a aduna numarul necesar de semnaturi.

Incepand cu 6 martie, Alianta 2020 USR PLUS are amplasat un cort pentru strangere de semnaturi in Baia Mare, in zona Magazinului Maramuresul. Urmeaza a fi amplasate alte doua pavilioane in zona Garii si Meda.

„Avem nevoie de sprijinul dumeavoastra pentru a putea intra in aceasta cursa electorala. Urmeaza doi ani in care vor avea loc 4 runde de alegeri. Sunt cei mai importanti doi ani din istoria recenta a Romaniei. Vorbim de primele alegeri de cand Dragnea si ai lui au preluat puterea. Ne dorim ca Romania sa-si continue parcursul european, sa fie o tara respectata. Asta se poate doar daca ai reprezentanti la Bruxelles de cea mai inalta tinuta morala si profesionala. Propunem oameni tineri si competenti.

Niciunul dintre noi nu mai vrea sa vada imagini cu parlamentari romani care fura la numaratoarea voturilor, asa cum s-a intamplat in cazul alegerii procurorului european. Pe unii de la putere ii defineste furtul. Dupa imaginea lor suntem catalogati si noi. Vrem sa schimbam asta, cu oameni tineri, cinstiti, bine pregatiti. Va asteptam sa semnati listele pentru sustinerea candidaturii, iar in 26 mai sa va prezentati la urne”, a declarat deputatul USR de Maramures, coordonatorul campaniei pentru strangerea de semnaturi, Vlad Emanuel Durus.

Cei care doresc sa se implice in strangerea de semnaturi o pot face descarcand lista unica pe tara, de la adresa https://www.usrplus.ro.

Listele pot fi depuse in Baia Mare, in fata Magazinului Maramuresul, de luni pana vineri intre orele 16:00 si 18:00 sau la sediul USR Maramures – Piata Libertatii Nr.15, cladire M3, etaj 2, de luni pana vineri intre orele 10:00-15:00. Pe pagina de facebook USR Maramures gasiti mai multe amanunte legate de aceasta campanie. Va multumim pentru implicare!

Biroul comunicare,
Cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2