Senator Dan Ivan: Veniturile și activitatea membrilor ATOP păstrate la secret!

Reclame home 1
Reclame home 1

Știți că sinecuriștii de la ASF își ascund bonusurile de zeci de mii de euro de ochii cetățenilor, dar nu știu dacă sunteți la curent cu informația că avem aceeași practică și la ATOP Maramureș, o instituție opacă, inutilă si care mănâncă o căruță de bani!

ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică), instituție care funcționează pe lângă Consiliului Județean Maramureș, are printre atribuții coordonarea situațiilor de urgență, planificarea, stabilirea și evaluarea indicatorilor de performanță in domeniul ordinii publice.

În trecut, USR a făcut demersuri pentru desființarea acestor entități din cauza faptului că au zero rezultate în privința siguranței cetățenilor, dar au la dispoziție un buget consistent din care se achită doar indemnizații.

Am solicitat informații privind rapoartele de activitate și contravaloarea indemnizațiilor încasate de membrii ATOP Maramureș și mi s-a răspuns sec, cum că aceste informații nu sunt de interes public!

Dacă nici aceste informații nu sunt de interes public, atunci mă întreb, ce ar trebui să fie de interes public cu privire la activitatea ATOP?

Din punctul lor de vedere cetățenii nu trebuie să știe nici ce fac și nici câți bani încasează. Un răspuns de o nesimțire și un tupeu fără limită și cu o desconsiderare a interesului public privind activitatea unora plătiți din taxele și impozitele cetățenilor.

Voi urma pașii legali și voi solicita aceste informații inclusiv în instanța de Contencios Administrativ, dacă va fi cazul.

Senator USR Maramureș, Dan Ivan

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Adelina

    Refuzul autorităților de a oferi informații despre activitatea ATOP Maramureș și despre indemnizațiile membrilor săi, considerând că aceste informații ar trebui să fie de interes public.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole