septembrie 16, 2021

Senatorii juristi au avizat favorabil numirea lui Bogdan Stan in functia de presedinte al ANI

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bogdan stanSenatorii juristi au avizat favorabil marti numirea lui Bogdan Stan in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate (ANI), urmand sa transmita plenului un proiect de hotarare in acest sens, transmite Agerpres.

Potrivit presedintelui Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc (PNL), sunt intrunite conditiile legale privind numirea lui Bogdan Stan in functia de sef al ANI.

“Avem o sesizare de la Biroul permanent prin care ne solicita finalizarea procedurii de organizare si validare a concursului pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI. (…) In privinta numirii in functie a candidatilor, aceasta se face de catre Senat. Noi, practic, nu facem decat sa constatam si sa propunem plenului Senatului un proiect de hotarare privind numirea in functie a presedintelui ANI.

Intocmim acest proiect de hotarare si il inaintam plenului Senatului, constatand ca sunt intrunite conditiile legale, respectiv CNI a emis hotararea prin care valideaza procedura organizarii si validarii concursului”, a declarat Boboc.

El a precizat ca proiectul de hotarare pe care Comisia juridica il va transmite plenului Senatului va avea un singur articol.

Bogdan Stan nu a participat la sedinta Comisiei juridice a Senatului.

In Hotararea CNI transmisa Senatului se precizeaza ca, in urma concursului pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI, desfasurat in perioada 11 septembrie-27 noiembrie, Bogdan Stan a obtinut rezultatul final de 98,2.

“Se valideaza rezultatele concursului pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI. (…) Prezenta Hotarare se inainteaza Senatului cu propunerea de numire in functia de presedinte al ANI, pentru un mandat de patru ani, a domnului Stan Bogdan”, se arata in documentul citat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2