Senatorul ALDE Ciprian Rogojan: “Nu se vor mai plati mese, nunti de aur, garoafe sau trandafiri, pungi cu zahar si ulei. Asta nu e politica”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ciprian-rogojanALDE Maramures a gazduit ultima conferinta de presa inainte de alegerile parlamentare de duminica, sustinuta de senatorul Ciprian Rogojan si deputatul Cornelia Negrut.

In cadrul conferintei, deputatul Cornelia Negrut a reamintit cele doua programe propuse de ALDE, pentru romani si maramureseni. Este vorba despre “A reda Romania Romanilor”, ca un stat de drept unde sunt respectate drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, si un program economic care are in prim plan investitiile, cresterea economica, marirea salariilor si a pensiilor.

“Noi spunem ca programul a fost bine fundamentat. Proiectele propun o stare de trai mai buna pentru toti romanii si maramuresenii. Am prevazut investiii in toate domeniile de activitate. Am prezentat si programele pe agricultura, invatamnt si dezvoltarea sportului, in ideea ca tanara generatie sa aiba posibilitatea de a ramane in Romania. Programul nostru ALDE reda tinerilor speranta ca pot ramane in aceasta tara si vor avea un trai corespunzator, iar celor in varsta le vom reda pensii adecvate unui nivel de trai ridicat”,  a punctat Negrut.

Tot aici, deputatul de Maramures a transmis un ultim mesaj catre toti maramuresenii.

“Lumea sa mearga la vot. Acum este momentul sa demonstram Romaniei ca nu suntem ultimul judet din tara si ca nu este necesar sa se vorbeasca urat despre noi in tarile europene. Sa se auda ca lumea a venit la vot si ca baimarenii au votat niste reprezentanti la alegerile parlamentare care vor asigura impreuna cu PSD o guvernare buna”, a spus parlamentarul.

Pe final de campanie, senatorul ALDE, Ciprian Rogojan s-a aratat pozitiv vizavi de asteptarile din ziua votului.

“Au fost momente tensionate in campanie, dar in fiecare seara cand m-am intors din teritoriu, m-am intors cu energie pozitiva pe care am folosit-o a doua zi, pentru a incepe o noua zi de munca. Sunt convins ca pe 21 decembrie vom depune juramantul atat eu, cat si Cornelia Negrut. In acesti patru ani, am invatat multe, iar in urmatorii patru voi fi mult mai exigent cu autoritatile locale, care s-au jucat cu destinele cetatenilor”, a spus Rogojan.

Chiar daca tinuta vestimentara adoptata de senatorul Rogojan a avut si putin roz, se pare ca nu toate lucrurile petrecute de-a lungul campaniei au fost la fel. Acesta s-a aratat indignat de atitudinea candidatului PNL Onita Ivascu.

“Am venit dezamagit de la Sapanta, unde am avut o intalnire cu comunitatea. Oamenii sunt foarte suparati pentru faptul ca avocatul Ivascu a reprezentat in instanta alte culte in Sapanta. Este vorba despre niste litigii cu terenuri si paduri. Este strigator la cer sa profiti de pozitia pe care o ai si sa te joci cu puterea divina si cu credinta omului. Am vazut multi credinciosi si un preot, Lutai, care este divinizat de oameni. Din pacate, pentru cei mai multi oameni din Maramuresul istoric a ramas doar credinta si speranta ca unii pe care ii vor trimite in Parlament ii vor si reprezenta”, a spus senatorul ALDE.

Mai mult de atat, Rogojan promite ca dupa votul din 11 decembrie, politica nu va mai fi la fel.

“Vreau sa spun acelora care mai cred ca politica va continua sub aceeasi forma ca si pana acum patru sau chiar opt ani… ca ii dezamagesc. Le spun ca nu se va mai face asa! NU se vor mai platit mese, nunti de aur, garoafe sau trandafiri si nu se vor mai plati pungi cu zahar si ulei.

In schimb, dupa votul din 11 decembrie, reprezentantii dumneavostra in Parlament vor face proiecte pentru oameni, vor lucra pentru comunitate, pentru oameni in varsta si pentru tineri.

Dragi maramureseni, veniti la vot. Starea vremii se anunta favorabila, pozitia nr.1 pe buletinul de vot si sondajele promitatoare sunt numai lucruri pozitive pentru ziua de duminica, 11 decembrie”, a declarat Ciprian Rogojan.

Bianca VLASAN

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Robert Fejes

    Ciprian Rogojan dupa actiunea de azi pot sa iti spun Felicitarii !!! Pnl-ul ar trebui sa iti multuneasca ca iai scapat de inchisoare !!!
    Iti urez sincer mult Succes in campanie !!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2