Senatorul Ciprian Rogojan: „Cred ca e o nevoie acuta de schimbare a clasei politice” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

ciprian-rogojanSenatorul ALDE, Ciprian Rogojan, crede ca e nevoie acuta de schimbare a clasei politice, precum si a modului cum se practica politica.

„Cred ca vremurile se schimba, iar oamenii au inceput sa aleaga oameni, nu lozinci frumoase si promisiuni desarte. S-au saturat de politruci pusi in rama si lustruiti de condei, stilizati si standardizati de marketing-ul electoral.

Tocmai de aceea am decis sa ma descriu simplu, asa cum sunt, intr-un clip mai ALTFEL. Nu am apelat la fotografii, nici la platforme-program, ci pur si simplu m-am prezentat ca OM al comunitatii din care fac parte, pe care o reprezint si care ma reprezinta.

Cred ca schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Si mai cred ca e o nevoie acuta de schimbare a clasei politice, a politicii practicate si a perspectivelor. Asta, pentru un ALTFEL de viitor, unul decent si mai ales corect fata de orice roman. Am ales ALDE pentru ca ALDE inseamna ALTFEL”, a spus Ciprian Rogojan, senator ALDE.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

12 Comments

 1. Mihai@uahoo.com

  Un clip care iese din tipare . Ne–am saturat de filmulete electorale banale. Bravo pt clipul de promovare ! Cred ca e cel mai opriginal candidat !

  Reply
 2. mmm

  schimbarea clasei politice ???? mi si greata sa citesc asa ceva … mai ales ca vine de la un politician cica tanar care ar trebui sa aibe altfel de principii si valori morale deccat cei dinaintea lui … din pacate nu e asa … e deajuns sa ne uitam pe plan local sa vedem ce a facut Kake – a furat milioane de lei de la baimareni – astea da principii si valori – sa ne uitam la cei care au candidat pentru postul de primar, in campanie se scuipau cu echipa lui Kake acuma se pupa ducand mai departea obiceiurile mafiei instaurate in primarie … si acuma vine si Rogojan si ne vinde cartofi fierbinti – unde erati cand banii baimarenilor erau furati??? unde erati cand sportul baimarean era tratat ca o femeie de pe varianta de catre Kake si acolitii lui ???? si acuma veniti sa ne spuneti ca in fiecare campanie dealtfel, ca avem nevoie de o alta clasa politica ???? eu asa demagogie nu am vazut in viata mea … Caragiale cred ca ar scrie cate o carte pe saptamana daca ar trai in timpurile noastre … clasa politica din romania nu trebuie schimbata, veniti tineri din spate cu aceleasi principii comuniste si aceleasi naravuri in ale furtului in masa … clasa politica din romania trebuie rasa din temelii …

  Reply
 3. Zoli

  Ar fi bine ca si clasa politica sa intre sub aceleasi principii si reguli ca si restul clasei muncitoare,unde muncitorul sau angajatul care nu corespunde asteptarilor sau nu da randament automat este dat afara,si asta in cazul unui politician – sa-i fie exclusa participarea la un alt mandat viitor! Clasa politica din Romania este plina de trantori si habarnisti (sudori,muzicieni,bagatori de seama) care de multe ori habar n-au ce voteaza si au un randament egal cu zero! Si mai sunt si marionetele care au fost pusi acolo ca sa execute ordinele sefului mai mare,si sa nu uitam nici pe cei care frecventeaza foarte rar locul de munca din cauza altor afaceri proprii! Pai cand acesti oameni ar fi dati afara si ar ramane cei care chiar sunt interesati de soarta tarii (poate 5-10% dintre ei) si acesti politicieni ar vota o lege cu capul,atunci am putea vorbi de o schimbare in bine! Si cu un joc de cuvinte ”alde-altfel” nu va fi nimic altfel!

  Reply
  1. Rogojan Ciprian

   Vă respect opinia tuturor cititorilor. Indiferent de opţiunile dumneavoastră vă indemn să mergeţi la vot. Pentru acest drept democratic unele familii şi-au pierdut parinţii, copiii, pe cei dragi.

   Reply
 4. doctor

  Cici dar pana acuma ce ai facut? Cu ce te lauzi? Concret, ce ai facut pentru judetul asta? Toti va schimbati numai când aveti nevoie de voturile noastre,cat despre ce înseamnă alde nu pot sa scriu pentru ca o sa fiu cenzurat dar daca ne vom întâlni o sa iti spun ce înseamnă Tăriceanu,Alde si tie iti statea mai bine când băteai pe butoi!

  Reply
 5. neag

  Ai dreptate.Sa începem cu tine si sa continuam cu ceilalti indivizi care nu au facut nimic serios pentru acest judet.Doar povesti.

  Reply
 6. Mishu

  Cat incepe sa-mi placa! Cum un candidat face ceva mai neobisnuit, cum sariti pe el :))) Ce buni mai suntem la dat cu bolovani. Lasa ma Cici, sa nu te superi mata ca nu esti pe placul comunistilor obisnuiti cu parlamentarii aia care ne promit marea cu sarea si sar din televizoare cu videoclipuri dinalea in care dau flori la copii si sunt fericiti pana la alcrimi.

  Reply
 7. doctor

  Domnule mishu fiecare cu părerea lui! Comunisti am fost toti pana in 89 si sunt sigur ca si tu ai fost la fel! Dar nu despre asta e vorba in stire.Nu contează partidu ci omul daca a facut ceva pentru noi ca sa merite votul încă o dată pentru patru ani in care numai o sa isi ia indemnizatia si atât!

  Reply
 8. doctor

  Domnu Mishu asa suntem noi doctorii trebuie sa avem tot timpul de lucru! Va astept la cabinet sa va fac bine! M-am referit la comunism ca si forma de guvernare iar daca traiesti in comunism clar esti comunist ca doar nu o sa ii spui unui chinez democrat! Sunt de acord ca unii au rămas ” tovarasi” si nu vad decât PSD dar ca si om trebuie sa suporti si critica la fel ca si lauda si sa încerci sa fii mai bun sa faci mai mult! Mult succes domnule Rogojan! Avem nevoie de oameni tineri dar trebuie mult mai multa implicare!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole