Senatorul Ciprian Rogojan ii solicita vicepremierului Vasile Dincu sa rezolve problemele la o scoala din Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

senator ciprian rogojanIn data de 13 septembrie, senatorul Ciprian Rogojan a citit in plenul Senatului o interpelare adresata vicepremierului Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice cu privire la situatia Scolii Gimnaziale din Miresu Mare, unde este nevoie de o interventie urgenta pentru functionarea in conditii normale a cursurilor.

Redam mai jos interpelarea parlamentarului de Maramures:

Domnule Viceprim-Ministru,

Dupa cum stiti anul scolar 2016-2017 a inceput deja. Vreau sa va informez asupra situatiei existente a Scolii Gimnaziale din Miresu Mare. Scoala Gimnaziala din Miresu Mare este formata din 3 corpuri: cladirea veche (corpul 3), cladirea cu etaj (corpul 2) si cladirea cu directiunea (corpul 1).

Intrucat cladirea veche (corpul 3) urmeaza a fi demolata pentru a se putea construi in loc o gradinita noua, este nevoie ca salile de curs din aceasta cladire sa fie mutate in corpul 2 asta inseamna ca vor trebui folosite cele 5 sali de clasa. In plus datorita scaderii efectivelor de la Scoala Gimnaziala Iadara (structura a Scolii Gimnaziale Miresu Mare) se vor comasa cele 2 scoli. Tin sa va aduc la cunostinta faptul ca in aceasta cladire nu exista apa curenta, incalzire centrala ci doar sobe vechi care nu dau randament si nici un grup sanitar. In interiorul cladirii este nevoie si de inlocuirea parchetului, a usilor si a geamurilor vechi dar si revizia instalatiei electrice.

In aceste conditii nu exista autorizatie sanitara pentru acest corp, motiv pentru care este necesara interventia de urgenta pentru a putea functiona normal.

Domnule Viceprim-Ministru cand preconizati ca se vor rezolva problemele enumerate mai sus?

Solicit raspunsul dumneavoastra in scris.

SENATOR, Rogojan Mihai Ciprian

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *