Senatorul Ciprian Rogojan infirma varianta reprezentantilor UNPR de a candida la Primaria Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

cici rogojan unprSenatorul Ciprian Rogojan afirma ca nu va candida pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.

Desi intr-un comunicat de presa al UNPR Maramures se arata ca “reprezentantii partidului au luat in calcul si varianta ca senatorul Ciprian Rogojan sa fie candidatul UNPR pentru Primaria Baia Mare la alegerile locale din iunie”, parlamentarul a spus, pentru ZiarMM, ca infirma categoric aceasta idee.

“Categoric nu voi candida, am o singura o intentie: sa candidez pentru inca un mandat de parlamentar si pentru a face un scor bun cu partidul pe Maramures. Voi fi foarte atent la lista care o facem pentru Consiliul Judetean. Nu am niciun gand personal nici pentru CJ, nici pentru Primaria Baia Mare.

Stiu ca s-au vehiculat tot felul de zvonuri, dar nu am discutat aceasta varianta si daca nu unii s-au gandit ca voi candida eu la Primaria Baia Mare, le multumesc pentru incredere. Intr-un fel m-au ajutat, pentru ca stiu ca s-au facut niste sondaje din care nu sunt pe minus, ca sa nu zic de alti candidati, adica stau foarte bine.

Cred ca dupa trei ani de mandat, electoratul poate sa cantareasca foarte bine intre parlamentarii care reprezinta Maramuresul si ce reprezint eu”, a spus Ciprian Rogojan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *