Senatorul Ciprian Rogojan s-a inscris in PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ciprian-rogojanSenatorul Ciprian Rogojan s-a inscris in PNL dupa ce a demisionat din UNPR. Acesta a afirmat ca nu doreste nicio functie, ci doar sa munceasca alaturi de ceilalti membri ai partidului.

“Vreau sa multumesc conducerii centrale a PNL pentru faptul ca a avut incredere in mine. Este o onoare faptul ca pot sa fac parte dintr-un partid care a avut si va mai avea multe de spus in politica romanesca. In timpul mandatului meu am colaborat foarte bine cu senatorii si deputatii liberali.

Sunt multe legi bune care au trecut de votul Parlamentului sau proiecte de legi pe care le-am initiat impreuna cu parlamentarii liberali. In UNPR s-au intamplat diverse actiuni in care noua, politicienilor tineri, ni s-a pus pumnul in gura si s-au trasat niste sarcini de partid care nu erau conforme cu valorile mele.

De exemplu, mi s-a impus sarcina, ca membru in Comisia de Cultura si Media din Senat, de a vota noua conducere a TVR, in special desemnarea dnei Irina Radu in postul de conducere suprema a institutiei. Eu am considerat ca echipa dnei Radu, prin programul pe care l-a prezentat, nu poate face ceva in ideea rezolvarii problemelor cu care se confrunta postul national de televiziune.

Acesta a fost si motivul pentru care am demisionat. Nu am cerut nicio functie, doresc sa muncesc alaturi de membrii acestui partid si voi lasa rezultatele muncii mele sa decida ce pozitie voi avea in viitor”, a precizat Ciprian Roogjan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2