Senatorul Ciprian Rogojan saluta alegerea lui Mircea Dolha la sefia PNL Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

senator ciprian rogojanContactat de ZiarMM, senatorul Ciprian Rogojan a tinut sa salute alegerea lui Mircea Dolha in functia de presedinte al PNL Maramures.

„Salut alegerea domnului deputat Mircea Dolha in functia de presedinte interimar al PNL Maramures. Este o alegere normala si meritorie, pentru activitatea politica depusa de-a lungul timpului, precum si pentru perioada in care a fost primar interimar si viceprimar la Baia Mare, unde a initiat si continuat proiecte bune pentru comunitate.

Sper ca noul presedinte al liberalilor maramureseni sa-si apropie cat mai multi tineri, sa formeze o echipa din care sa faca parte persoane nepatate. Sunt convins de capacitatea dansului de a alege o echipa puternica, dar in acelasi timp si capacitatea de a schimba”, a spus Ciprian Rogojan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. mmm

  Deja devine si PNL un fel de cloaca, unde ajung in fata aia care cotizeaza mai mult, nu oameni cu valoare morala si intelectuala precum erau cei care au fondat acest partid …. veneam dimineata inspre munca si ma uitam cat sunt de pline cosurile de gunoi si cum dau pe afara si ma gandeam ca de cand au fost alegeri nu am mai vazut nici un psdist nici un pnlist nici un pmpist sa vina sa ne spuna ce s-a intamplat cu banii nostrii, ce lucrari si pe ce bani se fac, ce e cu Urbisul, ce e cu Drusalul – asta in ideea on care gunoiul pe langa cosuri e mult mai mare ca si data trecuta cand s-a aflat de diminuarea cuntractului cu drusal … incercam ca la alegeri sa imi conving toti prietenii sa mearga la alegeri sa schimbe ceva, da imi dau seama ca lipsa lor de interes e oarecum justificata … doar eu am crezut ca dand un vot poti sa schimbi ceva … nu am schimbat nimic, am schimbat niste persoanje nu si moravuri si mentalitati si parctici … politicienii sunt acuma in palatul lor de fildes, nu se mai aude nimic in presa de banii nostrii furati, dati in contracte aberante, nu se mai aude de audit contabil, nimic … liniste totala, se fura in continuare …. si de ce am pus aici comentariul … cand il vad pe Rogojan asta parca vad…. asta e din pacate politicianul tanar roman …

  Reply
 2. Andrei

  Anul trecut CICI senatorul era impotriva liberalilor, fiind alaturi de Catalin Chereches. Acum saluta alegerea lui Mircea Dolha, probabil ca sa fie pe lista deputatilor si senatorilor.

  Reply
 3. ama

  Cici niciodata nu a fost langa Catalin. eventual Catalin a incercat sa se foloseasca de el . Ce trebuia sa spuna ? Sa-l injure pe proaspatul presedinte PNL ?

  Reply
  1. dilau

   mai ama, cici n-a fost nici linga marinar, nici linga kake si nu e nici cu mircea. el avea textul pregatit :” salut alegerea lui x la sefia pnl mm”, mai raminea doar sa vada cine cistiga.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2