Senatorul Ciprian Rogojan, tatic pentru prima data in viata

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Senatorul Ciprian Rogojan, presedintele Partidului Miscarea Populara Maramures (PMP), este pe cale sa devina tatic pentru prima data in viata.

La cei 36 de ani, Ciprian Rogojan bifeaza inca o etapa in viata. Dupa intrarea sa in politica, in 2012, ulterior episodului Sistem, senatorul baimarean a dovedit ca stie sa gestioneze bine atat problematicile profesionale, cat si cele personale. In primavara acestui an, Rogojan a fost numit presedintele PMP Maramures, fiind unul dintre apropiatii Elenei Udrea si a stafului de conducere al Partidului Miscarea Populara.

Contactat telefonic Rogojan a afirmat: ”Este un moment emotionant pentru mine si nu cred ca poate fi altfel. Un copil este, fara doar si poate, o bucurie si un dar de la Dumnezeu.

Ca parinti, ne indreptam atentia, in primul rand, asupra evolutiei sarcinii si a nasterii. Este cel mai important aspect.

Referitor la viitorul relatiei sale cu actuala sa partenera de viata, demnitarul baimarean a declarat ca inca nu se pune problema casatoriei sau a nasilor, in ciuda speculatiilor aparute in media nationala.

”Nu am stabilit nimic legat de viitori nasi. Asta pentru a elimina orice discutie. Cat despre o eventuala casatorie, nici atat. Sunt bucuros ca voi fi tatic. Iau asta ca atare, ca un dar de la Dumnezeu si atat”, a precizat Ciprian Rogojan. 

Biroul de presa al PMP Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. marian

  Dupa 2 divorturi in 4 ani, urmeaza o casatorie din obligatie, fatuca care prezinta horoscopul la Antena 1 fiind gravida 🙂

  Reply
 2. Ioan

  ciudat, nu cumva era o nota de respectabilitate in plus ca un demnitar sa fie casatorit cand face copii? Nu , nu e, la vremuri noi e importanta polenizarea nu si stupul. Spre deosebire de alti “trantori”, spre cinstea lui, macar recunoaste ca el a impuns floarea.

  Reply
 3. Vasile

  @lica – esti un c… daca faci un asa comentariu despre o proaspata mamica.
  Intr-adevar, un copil este un dar de la Dumnezeu.

  Reply
 4. iulia

  Felicitari!!!! Un tatic frumos si fericit!!! Cu venirea pe lume a unui copil o sa fiti si mai responsabil!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *