Senatorul Liviu Pop, ironizat de Liviu Dragnea: O vedeta care vrea neaparat la televizor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

liviu marian popLiderul PSD Liviu Dragnea ii ataca pe colegii care se vor vedete la televizor, recomandandu-le sa o lase mai moale cu critica adusa bugetului de stat pe anul 2016. Printre cei vizati se numara si senatorul Liviu Pop, acesta din urma fiind catalogat de Dragnea drept un „revolutionar” al partidului. Opiniile lui Liviu Pop nu au fost insa pe placul lui Dragnea.

„Domnul Liviu Pop, este un coleg foarte revolutionar. O sa ii transmit domnului Liviu Pop sa le spuna tuturor primarilor ca nu e de acord ca programele de dezvoltare locala sa mearga in continuare. Tot ceea ce era prevazut in proiectul de buget de fostul Guvern e prevazut aici. Eu cred ca trebuie sa fie mult mai ponderati colegii mei. (…)

Eu ca presedinte de partid cred ca este o dovada de respect din partea mea si a fiecarui coleg sa nu spuna dinainte cum va vota pana nu discutam in grupuri. Astfel risca sa fie considerati vedete care vor neaparat sa apara la televizor ca au ei o pozitie contrara. Poate decidem impreuna in partid sa nu votam”, a spus Dragnea, citat de stiripesurse.ro.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. dilau

  mai…, esti fiu ploii de cind tonta nu mai e presedinte, pina si seful tau a ajuns sa te ia la…eu zic sa pleci de buna voie din ciuma rosie – oricum strici pe viata imaginea partidului cu plagiatul lui tonta – ca sa nu fie comunistii obligati sa te dea afara. acum citeva luni ai votat bugetul cu 2 miini iar acum nu mai esti de acord cu el, pai chiar asa?.

  Reply
  1. dilau

   prietene ciprian dragos, cato cenzorul – editorialistul ziarului – poate sa spuna ” senatorul plm” iar eu sint cenzurat, ti se pare normal?. pina nu apare „plm ” in locul celor 3 puncte eu nu mai aburesc pe aici. evident ca o sa-mi iau „la reveredere ” de la toti prietenii mei, asta in cazul in care o sa-mi dai voie.

   Reply
 2. Vasile

  Lasa mai dilaule, mai scapa filtrului. Poate careva din redactie s-a gandit ca plm e o abreviere licentioasa. Dar nu e vina noastra ca d-na Pop si-a botezat copilul Liviu Marian. Putea sa-i spuna Liviu Vasile. Liviu Petrica. Marian Petrica (oh, nu, asta nu e bine ca s-ar fi confundat cu PMP )…:)

  Reply
  1. dilau

   bine prietene vasile, las de la mine dar e o mica belea: m-am enervat cu nervi rau de tot si din acest moment sint kakist convins – desi nu o sa-l votez- pe toate domeniile. vreua sa vad cum redactorul nostru 100% accepta „opozitia” pe acest site. chiar acum ma duc sa-i multumesct lui tatai pentru tot ce a facut pentru minaur. sper sa nu fiu cenzurat :)))).

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2