Senatorul Liviu Pop si-a luat licenta universitara in informatica in doar doi ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

liviu-marian-pop-afpSenatorul Liviu Pop are o licenta in informatica obtinuta intre 2007 si 2009, in timp ce era Secretar General al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, profesor la liceu si Presedinte al Sindicatului din Maramures. Altfel spus, el a absolvit Facultatea de Matematica in doar doi ani, scrie curentul.ro.

”Asadar un personaj sinistru care se lauda in CV ca stie sa foloseasca „aparatura de xerocopiere” si care scrie gresit in mod repetat  numele liceului unde preda de 5 ani, „Salygny“, care nu e in stare sa rezolve rapid o problema simpla, care stalceste limba romana a absolvit doi ani universitari intr-un an.

E clar ca nu genialitatea l-a ajutat, ci niste profesori indulgenti care au incalcat normele universitare sau pur si simplu Pop minte in CV”, mai spun cei de la curentul.ro.

ZiarMM

mediocrul_liviu_pop_si-a_luat_licenta

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Zoltan Kiss

  A luat exemplu de la Copy-Paste Ponta?Probabil a profitata de faptul ca:era ditamai presedinte de sindicat si a amenintat comisia de examinare?Din modul de exprimare la "Latrina 3 si la televiziunea securistului Ghita nu este sigur ca aluat pe meritate nic Bacalaureatul!

  Reply
 2. Zoltan

  Mai mult ca sigur aluat exemplu de la Copy-Paste Ponta?Nemernicii acestia din PSD doar prin minciuna si hotie se pot afirma!In perioada cat a fost presedinte de Sindicat a amenintat comisia pentru ca un I… sa treaca cu Brio?La modul de exprimare in fata televiziunii:Latrina 3 si al Securistului Ghita (Romania Tv) constat ca un simplu elev care a luat Bacalaureatul pe merit ,NU Copy-Paste se exprima mai fluid!

  Reply
 3. the baimarean

  individul l-a ajutat pe Ponta, intr-un mod josnic, sa scape in povestea cu plagiatul .asta arata de ce teapa e, ca om si ca politician.totusi ,cred ca putea sa -si obtina licenta in informatica intr-un timp mai scurt .daca va uitati pe cv are licenta in matematica luata in 96 la Babes Bolyai. cred ca i s-au recunoscut multe examene la facultea de informatica pe care le-a trecut la prima faculte ,cea de matematica.ca si-a trecut examele la facultatea de informatica ,intr-un atimp asa de scurt ,prin efort cinstit fara interventii asta e alta poveste daca tinem cont de caracterul si „stralucirea” intelectuala a individului.

  Reply
 4. dilau

  mai plm, iar o sa ma injure lumea – din cauza ta – ca sint maramuresean. am mai trimis noi gloabe si lingai la bucuresti dar niciunul n-a fost mai mare ca tine.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2