Senatorul Pasca, relaxare cu drona langa Campul Tineretului (FOTO)

PNL

liviu-pasca-drona-1Senatorul Liviu Titus Pasca a putut fi vazut sambata, 1 octombrie, langa stadionul Municipal in timp ce se relaxa cu drona proprietate personala.

Nu i-a fost usor, de cateva ori drona ajungand in copaci. I-a luat ceva timp pana a reusit sa dea drona jos din copaci, folosindu-se chiar de o undita.

Senatorul a venit cu masina Senatului, ceea ce nu mai are nevoie de niciun comentariu. Cine stie, poate se apuca de filmat nunti.

ZiarMM

liviu-pasca-drona-3

liviu-pasca-drona-2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. gigi

  Cu sau fără autorizatie? Nu ai voie sa folosesti drona in intravilan fara sa fi autorizat de cei de la Aeronautica.Taxa si plan de zbor.Doar suntem in Romania.Macar daca ar schimba legea in timpul care i-a mai rămas.

  Reply
 2. maria

  p……. ăsta ne-a reprezentat și ne reprezintă in Senatul României… dureros adevar…
  în afară de freza de chelner adormit, ati reținut, stimați alegatori, ceva, cît de cît, referitor la contribuția ipochimenului înspre bunul mers al trebilor, dîn fotoliul senatorial unde și-a odihnit generosul dos în mai multe mandate?
  necuvîntător, nu-prea-gînditor, lingău și profitor…

  urmează noi alegeri parlamentare- Succes stimați alegători, să-l mai trimiteți încă o dată la somnic in Parlament, pentru următorul mandat!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1