septembrie 18, 2021

Senatorul Pop Liviu Marian sare la gâtul conducerii PSD Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dacă ați crezut că luptele interne din PSD s-au terminat odată cu lichidările foștilor lideri locali, v-ați înșelat. Cei îndepărtați de pe locurile eligibile de la parlamentare nu se dau bătuți și atacă actuala conducere atunci când au ocazia.

Senatorul Pop Liviu Marian, una dintre victimele epurărilor politice din epoca Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj dur în grupurile locale ale PSD Maramureș.

Redăm mesajul actualului FOST senator: „ Pas cu pas, ADEVĂRUL iese la iveală. Nu vreau să cred că deciziile CEX Maramureș sunt ignorate de președintele PSD Maramureș, a votului secret pentru listele de candidați la CD și Senat este un atac la democrația partidului nostru și o reîntoarcere la vremurile de mult apuse ale dictaturii politice. Stimați colegi și stimate colege, vă asigur că mă voi bate pentru ca democrația și puterea votului să revină în Organizația PSD Maramureș, indiferen de pozițiile publice sau private pe care le voi ocupa. Rămân același Liviu Marian Pop.”

În acest ritm actuala organizație județeană PSD va avea cu adevărat probleme să asigure candidaților de la parlamentare locuri eligibile pe oricare dintre liste.

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. dan

  Pe linga exprimarea incoerenta, la Liviut ma ingrijoreaza ca faptul ca ramine acelasi. Evolutia nu il prinde, este imun la cultura, limba romana este una dintre limbile straine pe care le vorbeste totusi acceptabil…

  Reply
  1. PSD-istul de servici

   Si eu am primit mesajul
   Pas cu pas, ADEVĂRUL iese la iveală. Nu vreau să cred că deciziile CEX Maramureș sunt ignorate de președintele PSD Maramureș. Anularea, de către președintele PSD Maramureș, a votului secret pentru listele de candidați la CD și Senat este un atac la democrația partidului nostru și o reîntoarcere la vremurile demult apuse ale dictaturii politice. Stimați colegi și stimate colege, vă asigur că mă voi bate pentru ca democrația și puterea votului să revină în Organizația PSD Maramureș, indiferent de pozițiile publice sau private pe care le voi ocupa. Rămân același Liviu Marian Pop

   Reply
 2. dan

  Asa e draga Johan, dar totusi am invatat ca numele proprii se scriu cu litera mare de mina sau de tipar, iar limba romana nu e nume propriu decit in poezie cind o prinzi intr-o metafora…sau…Vezi ca Liviut a introdus discordia intre noi, muritorii de rind?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2