Senatorul Severica Covaciu cere în Parlament modificarea Codului Rutier. Propunerea care îi va ajuta pe mulți

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Senatorul maramureșean Severica Covaciu (PMP) a depus un proiect de lege prin care permisul de conducere să nu mai fie ridicat integral la acele persoane care au încălcat legea, ci doar pentru categoria în care șoferul a greșit.

”Am modificat Codul Rutier, în sensul în care, dacă ai încălcat legislația, să nu-ți ridice carnetul pentru toate categoriile auto pe care tu le-ai obținut în urma unor examene personalizate pentru fiecare categorie în parte, ci să-ți ridice doar pentru categoria pe care o exercitai în momentul în care ai încălcat legea.

Adică conduceam o motocicletă, dar eu sunt șofer de tir și îmi câștig pâinea de pe tir, să nu i se ridice și C-ul, ci doar pentru categoria de motociclete. În momentul în care am dat examen și cursurile și examenele au fost pentru fiecare categorie în parte”, a spus Severica Covaciu.

De asemenea, senatorul va depune un alt proiect, prin intermediul căruia să fie despăgubite și persoanele afectate de furtuni, grindină, vijelie.

”E vorba de legea asigurării obligatorii, pe care o modific și cer să se acopere și furtunile, grindina, vijeliile, pentru că și astea sunt fenomene naturale, nu doar inundațiile, cutremurele și alunecările de teren”, a adăugat Severica Covaciu.

Nu în ultimul rând, Covaciu a mai depus un alt proiect care prevede ca perioada petrecută ca voluntar să fie recunoscută ca vechime în muncă.

Vlad HERMAN

DETALII AICI DESPRE MODIFICAREA CODULUI RUTIER

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *