Senatorul Țâgârlaș despre ridicarea MCV: O reușită istorică pentru țara noastră

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, spune că ridicarea oficială a MCV reprezintă o reușită istorică pentru țara noastră.

„Moment important astăzi pentru România, odată cu ridicarea oficială a Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV). E o reușită istorică pentru țara noastră și mă bucur că am putut contribui la acest succes, având în vedere faptul că multe modificări majore de legislație au fost făcute în mandatul meu de președinte al Comisiei Juridice a Senatului.

A fost un efort comun al autorităților, al instituțiilor de justiție și al partenerilor europeni pentru finalizarea reformelor esențiale în vederea îndeplinirii tuturor recomandărilor MCV. O muncă de echipă cu rezultate extraordinare pentru țara noastră.

Eliminarea MCV reprezintă un succes de etapă, pe care trebuie să îl continuăm cu reforme substanțiale în domeniul justiției, scopul fiind accesul facil la justiție pentru cetățeni și un sistem juridic eficient, la standarde europene”, a spus parlamentarul liberal.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Ella

    ” Succesuri” pe linie, doamnă Gorghiu!!! Putem trece la alt nivel ? Sau doriți să sărbătorim ieșirea de sub MCV și peste 10 ani în lipsă de altceva?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole