Senatorul Țâgârlaș: ”PSD a golit instanțele și parchetele de magistrați profesioniști”

Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș a declarat că PSD a golit instanțele și parchetele de magistrați profesioniști prin blocarea concursurilor în magistratură.

În Senatul României, Comisia Juridică a dat raport de admitere pentru două legi care vor rezolva problema lipsei de personal din instanțe și parchete, adaugă parlamentarul de Maramureș.

”PSD a golit instanțele și parchetele de magistrați profesioniști, după ce a blocat concursurile în magistratură și a permis pensionarea anticipată după 20 de ani de vechime!

Reparăm, în Senat, tot ce a stricat PSD! Comisia juridică a dat raport de admitere pentru două legi care vor rezolva problema lipsei de personal din instanțe și parchete:

Proiectul de lege pentru organizarea concursurilor de admitere în magistratură și la INM, care va permite organizarea concursurilor pentru judecători și procurori în perioada 2021-2022.

Inițiativa parlamentară care stabilește o procedură clară și rapidă pentru realizarea transferurilor în magistratură prin intermediul CSM, precum și condiții de vechime redusă la 7 ani pentru procurorii DNA și DIICOT”, a scris Cristian Niculescu Țâgârlaș pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2