Senatorul traseist incurca din nou medicamentele. Face campanie pentru USR – PLUS!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul Iustin Talpos, ales de maramureseni pentru a-i reprezenta in Parlamentul Romaniei, isi bate joc sistematic de toate functiile pe care le ocupa. Ales initial pe listele PMP, in 2016, Talpos a ajuns intamplator in Parlament, in urma unor negocieri politice. Nu a fost niciun calculator si niciun program care a decis ca Talpos sa fie senator. Au fost jocuri la nivelul conducerilor partidelor politice si asa s-a hotarat. Fara sa fi fost implicat in campania electorala, profesorul de istorie a ajuns peste noapte unul dintre cei tei senatori pe care Maramuresul i-a trimis in Parlament.

Dupa un an si jumatate, in primavara lui 2018, Talpos a dat marea lovitura. S-a transferat la PSD, atragandu-si o ploaie de injuraturi, dupa ce s-a afisat dand mana cu presedintele Gabriel Zetea.

Apoi, a durat mai putin de un an, iar in martie 2019, Talpos s-a parasutat la… UNPR. „Este ofiter in rezerva, vanator de munte si va fi vicepresedinte interimar la nivel national”, l-a prezentat Oprea pe senatorul tradator.

De parca nu era suficient sa vedem atata lipsa de seriozitate pentru un demnitar, ce credeti ca face Iustin Talpos, cu doar cateva ore inaintea alegerilor pentru Parlamentul European? Posteaza pe Facebook un mesaj incredibil: „Nu irosi votul. Voteaza-i pe singurii care nu au facut niciodata blat cu PSD. Alianta 2020 – USR – PLUS.” Asta in timp ce, colac peste pupaza, fotografia de coperta a uneperistului Iustin Talpos este una care ne lasa fara comentarii: PSD – Prosperitate, Solidaritate, Demnitate.

O fi incurcat omul tratamentul medicamentos, altfel nu ne explicam…

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. eugen cheudeanu

    pai nu ca o maramuresanca dea noastra nu a putut fi numita de consiliu local,judetean om de onoare

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2