Septuagenarul Ludescher, arogantul care a uitat sa predea masina si biroul (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

istvan ludescher primaria baia mareSimtul ridicolului nu s-a regasit niciodata printre calitatile matusalemicului Istvan Ludescher. Nici in cei 16 ani pe care i-a petrecut ca viceprimar si nici dupa sfarsitul unei cariere in care nu s-a remarcat decat prin anduranta adezivului ce l-a tinut legat de scaun.

La cei 75 de ani pe care ii are, unii ar putea crede ca Ludescher se bucura de o batranete linistita, petrecandu-si timp cu nepotii sau completand integrame. In realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Fostul lider udemerist refuza sa inteleaga faptul ca nu mai este dorit la conducerea Primariei Baia Mare nici macar de comunitatea maghiara si continua sa sfideze un oras intreg prin tupeul cu care se agata de functii, onoruri si privilegii.

Ii place atat de mult sa se plimbe cu masina institutiei, incat a uitat sa o predea dupa schimbarea sa din functia de viceprimar, in cursul lunii iunie. Ne-a spus ca o folosesc mai multe persoane. Probabil el si soferul.

La fel de mult ii place si biroul situat vizavi de cel al primarului. Si s-a rugat de Marinel Rob sa il lase sa vestejeasca linistit acolo, daca tot l-a preafericit cu onoarea de a-i fi consilier personal. Asta in timp ce consilierilor locali nu li s-a gasit in Primarie un spatiu pentru a tine audientele.

La finalul scurtului interviu pe care ni l-a acordat pe holul Primariei, Ludescher nu si-a amintit cat castiga. Probabil sunt bani de buzunar pentru acest pensionar de lux, mentinut in primul esalon al administratiei locale de incompetentii si aservitii care o conduc.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. ionel

  Datorita unor astfel de oameni a ajuns orasul si judetul asa de jos.Lui cake ii plăceau oamenii stersi iar Ludy bacsi,dupa cum spun gurile rele,in plin comunism refuza sa vorbească cu ungurii pe maghiara deoarece sistemul iubea dezradacinatii,servili sistemului comunist.UDMR-ul s-a facut de ras cu astfel de indivizi care se dădeau mari romani înainte de 1989 iar la schimbarea directiei vântului ne-am trezit ca tot astia se dădeau mari unguri.Daca nu l-ar fi tinut Rob in brate( probabil la ordinele lui cake) nu mai avea ocazia sa se 3,14se pe contribuabilul baimarean.Oricum încet încet ne clarificam cu competenta noii administratii si de ce sunt in stare.Adica la nimic.

  Reply
 2. Stefan

  Degeaba insistati. Primarul interimar primeste ordinele de la Gherla de la marele om retinut „abuziv”. Chiar daca ar vrea sa scape de matusalemicul personaj nu poate caci negocierile cu UDMR cuprind la pachet si mentinerea lui Ludescher in schema. De parca Chereches ar tine cont de ce zic aia care iau degeaba banii. O echipa de consilieri ai primarului de toata groaza: un pensionar zaharisit lovit de dementa, un sofer personal care-I face treburile murdare avansat ca om de administratie, un lingau de profesie cu atitudine de sluga si un profesor nehalit caruia nu-I ajung pensia si salariul de director la o scoala privata.

  Reply
 3. Mircea

  Ludy bacsi, acest incompetent fatarnic, comunist si sluga a lui Kerekes este un hamesit pe bani. Nici lui nu i ajunge pensia. A profitat de sistem, a belit tot ce a putut, va muri pe scarile Primariei cu masina aceea neagra de gat. A impins o pe Noemi inainte ca sa mai profite pana crapa. Urat caracter! Urat om!

  Reply
  1. daniel

   Noi suntem de vina deoarece toleram ca niste politruci sa-si bata joc de noi.Mai Marinel,cum te-ai cocotat de rapid asa va fi si căderea,mai ales ca fara realizări o sa te cam suduie lumea si cake nu o sa va mai poata tine spatele de la Gherla.Oricum de când ati preluat administratia orasul involueaza rapid.Sunt curios care o sa fie scuzele cakiste?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2