Serbare de Craciun oferita de tinerii cu dizabilitati de la ASSOC si Centrul pentru Persoane cu Handicap Pinochio din Carbunar (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 20 decembrie, incepand cu ora 17.30, la Casa Tineretului din Baia Mare a avut loc Serbarea de Craciun oferita de tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC si Centrul pentru Persoane cu Handicap “Pinochio” din Carbunar.

Dupa momentul oferit de tinerii din cele doua centre, pe scena au urcat invitatii serii: Horitoarele din Sapaia, Corul de barbate din Lucacesti, Grupul de colindatori din Parohia Ortodoxa Satu Nou de Jos, Elevii Scolii Populare de Arta “Liviu Borlan” Baia Mare.

La final a urmat si momentul culminant, respectiv sosirea lui Mos Craciun, care a produs multa bucurie pentru cei prezenti.

Spectacolul a fost organizat de Asociatia ASSOC, in parteneriat cu Consiliul Judetean Maramures, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Maramures si Scoala Populara “Liviu Borlan”, si face parte din cadrul evenimentului “Craciun in Maramures” 2018.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2