SERBARILE ZAPEZII: Expozitie canina la Borsa de Valentine’s Day

Reclame home 1
Reclame home 1

caineIubitorii de animale sunt asteptati in acest weekend la Borsa, unde chiar de Valentine’s Day va avea loc o expozitie canina. Evenimentul face parte din cadrul Serbarilor Zapezii, editia 2016, manifestare care va avea loc in perioada 13-14 februarie a.c.. Primaria orasului Borsa si Serviciul de Cultura Borsa organizeaza editia din acest an a „Serbarilor Zapezii”, eveniment ce va avea loc în Complexul Turistic Borsa.

Sambata, 13 februarie a.c., incepand cu ora 11.00, iubitorii sporturilor de iarna pot participa la concursuri sportive specifice, dupa aceste competitii urmand sa se organizeze o discoteca in aer liber. De la ora 18:00 se coboara cu torte de pe partie pana la focul de tabara. De la ora 20.30, Naguale & Kaira si Adda vor intretine atmosfera printr-un concert.

Duminica, 14 februarie a.c., incepand tot ora 11.00, se va desfasura o expozitie canina. De la ora 14.00 participantii vor avea parte de un program folcloric, urmand ca dupa terminarea acestui program sa aiba loc coborarea cu torte. Concertul sustinut de Smiley va incepe de la ora 21.00, iar de la ora 22:00 va fi un foc de artificii.

“ Jandarmii sigheteni vor fi la datorie asigurand ordinea si siguranta publica prin masuri specifice pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Fiind manifestari cu public numeros, in vederea evitarii incidentelor nedorite, dar si a oricaror situatii de natura sa tulbure linistea publica, Jandarmeria Maramures recomanda cetatenilor sa evite consumul excesiv de alcool, persoanele care participa la manifestari trebuie sa evite implicarea in conflicte de orice natura, iar in cazul sesizarii savarsirii unor fapte de natura antisociala, fie ele penale, fie contraventionale, sa solicite interventia fortelor de ordine”, au anuntat cei de la Jandarmeria Maramures.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole