Serbia: Inundatiile au distrus aproximativ 3.700 km de drumuri

Reclame home 1
Reclame home 1

Inundatiile catastrofale din Serbia au afectat aproximativ 3.700 km de drumuri, in mare parte in regiunile din vestul si centrul tarii, a afirmat vineri secretarul de stat in Ministerul Constructiilor, Transporturilor si Infrastructurii, Miodrag Poledica, relateaza Tanjug citata de Agerpres.

Activitatile de reabilitare au inceput deja si echipele Putevi Srbije si companiile de intretinere a drumurilor sunt deja pe teren in tara, a afirmat el.

Poledica a negat speculatiile aparute in media potrivit carora pagubele pe sectiunea de la Nis la Dimitrograd sunt in valoare de 100 milioane de euro, adaugand ca valoarea actuala a pagubelor — cauzate pe o noua sectiune intre Nis si granita cu Bulgaria — este mult mai mica.

Artera rutiera Drina este prioritatea acum, cu doua drumuri care sunt in stare critica — la Mali Zvornik si Rogacica—, unde raul Drina a distrus sute de metri de drumuri, provocand alunecari de teren si daune majore. Pagubele sunt evaluate la milioane de euro, a declarat Poledica, adaugand ca aproximativ 12 poduri au fost distruse in zona Krupanj.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2