Servicii profesionale de reparatii pentru acoperis – cand este cazul sa apelam la ele?

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Nu este cazul sa mai mentionam importanta acoperisului, ca element de protectie a intregii locuinte si a membrilor acesteia. Este insa esential sa amintim ca, in lipsa unei ingrijiri atente a acestuia, aspectul si functionalitatea sa pot fi afectate serios si, ca urmare, siguranta si confortul locuitorilor vor fi diminuate.

A apela la servicii de reparatii pentru acoperis nu este un lucru tocmai placut, nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere al comoditatii. Practic, de cele mai multe ori acest lucru ar inseamna ca, pe perioada in care la nivelul acoperisului au loc lucrari de reparatii, casa nu va putea fi locuita sau vor exista o serie de “obstacole” ce vor impiedica proprietarii de a-si desfasura activitatile casnice in mod normal. Pentru a evita aceste neplaceri sunt doua lucruri pe care trebuie sa le iei la cunostinta inca de la bun inceput:

 • calitatea materialelor si a serviciilor de montaj;
 • inspectiile periodice asupra conditiei acestuia si apelarea la mici servicii profesionale de reparatii, atunci cand este cazul.

Cand stii ca trebuie sa apelezi la servicii profesionale de reparatii pentru acoperisuri?

Asa cum spuneam, este de preferat sa previi, decat sa tratezi. Acest lucru este valabil si in cazul acoperisurilor, motiv pentru care nu ar trebui sa amani aceste inspectii periodice si verificari pana in punctul in care urmatoarele semne ar indica necesitatea unor interventii mai ample:

 • aparitia deteriorarilor si a crapaturilor pe peretii si pe tavanul camerelor de la etaj;
 • aparitia mucegaiului, cauzat de umezeala in exces de la nivelul podului/mansardei;
 • pierderea confortului termic din cauza faptului ca stratul de izolare isi pierde din proprietati in urma aparitiei infiltratiilor de apa;
 • manifestarea, din ce in ce mai des, a scurtcircuitelor, datorita interactiunii apei infiltrate cu cablurile electrice.

Adesea, toate acestea au la baza trei cauze:

 • depasirea duratei de exploatare a materialelor din care acoperisul este realizat;
 • folosirea, de la bun inceput, a unor materiale slab calitative pentru constructia acestuia;
 • montajul deficitar.

In cazul in care, indiferent de cauza, constati ca sunt necesare servicii profesionale de reparatii pentru acoperisul casei, va fi necesar sa apelezi la o firma cu vasta experienta, capabila sa iti ofere cele mai bune optiuni. Si cum aceste servicii de reparatii pentru acoperisuri au preturi variabile in functie de dificultatea lucrarii si de gradul de deteriorare al invelitorii, trebuie sa ceri companiei care se va ocupa de lucrare informatii aproximative referitoare la aceste costuri, pentru a-ti putea calcula un buget optim.

RoofArt – servicii de reparatii pentru acoperis la standarde inalte

Specialistii companiei RoofArt cunosc foarte bine piata si, deci, si nevoile romanilor de a beneficia de solutii practice si durabile pentru acoperisurile caselor lor. Ca atare, serviciile si produsele oferite se pliaza intocmai pe aceste nevoi.

In cazul in care ai constatat defectiuni la nivelul invelitorii, poti apela cu toata incredere la serviciile ireprosabile de reparatii RoofArt, efectuate de catre partenerii de incredere ai companiei. Intregul proces este bazat pe incredere, promptitudine si profesionalism: in urma solicitarilor primite, o echipa de profesionisti se va prezenta la fata locului, urmand ca, in urma masuratorilor si a analizei atente a conditiei in care se afla invelitoarea, sa comunice proprietarului cele mai eficiente solutii de reparatii pentru acoperisul din tabla deteriorat.

In cazul neplacut in care acesta trebuie schimbat complet, echipele de montaj partenere RoofArt vor recomanda inlocuirea acestuia cu unul din tigla metalica Umbrella®, realizata din otel suedez. Cel mai special aspect al acesteia este calitatea ireprosabila a otelului de provenienta scandinava, testata timp de peste 40 de ani in conditii extreme de vreme.

Ca unic producator al tiglei metalice Umbrella®, compania primeste constant feedback pozitiv in urma finalizarii fiecarui proiect asumat. Ca atare, recomanda folosirea acestei solutii pentru un acoperis rezistent si estetic, a carui durata de exploatare poate depasi termenul standard de 60 de ani. Pe scurt, avantajele tiglei metalice Umbrella® sunt date de materia prima din care aceasta este realizata:

 • rezistenta crescuta in fata conditiilor climatice de orice natura;
 • rezistenta in fata temperaturilor ridicate, insotite de radiatii UV puternice, gratie stratului de acoperire bio GreenCoat;
 • rezistenta crescuta si in fata coroziunii si a ruginii datorata stratului de zinc de 275 g/mp din componenta otelului suedez;
 • aspect elegant si uniform datorita faptului ca elementele de prindere si cele de imbinare sunt realizate din acelasi material si in aceeasi culoare cu cea a panourilor de tigla;
 • durata de exploatare de 60 de ani (in special in conditiile in care acoperisul beneficiaza de o ingrijire corespunzatoare).

Asadar, atunci cand ai nevoie de servicii profesionale de reparatii pentru acoperisuri, la cele mai avantajoase preturi de pe piata, sau atunci cand vrei cele mai bune materiale de constructii pentru sistemul de invelitoare al casei tale, alege RoofArt!

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2