Servicii sociale de nota 10. SPAS Baia Mare, in topul national al performantei (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Serviciul Public Asistenta Sociala Baia Mare s-a clasat pe locul 3 in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala, dupa Asociatia Acces Oltenia si Asociatia “Sf. Voievod Stefan cel Mare – Harja”.

Reprezentantii SPAS Baia Mare considera ca acest concurs a ajutat institutia sa ajunga in sufletele baimarenilor si sa castige sustinerea si increderea intregii comunitati.

“Multumim inca o data tuturor celor care sustin proiectele sociale implementate de Serviciul Public Asistenta Sociala si in special celor care au fost alaturi de noi in competitia Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala. Am ajuns printre finalisti si am reprezentat cu mandrie nord-vestul Romaniei, sprijiniti de dumneavoastra, cei care ne-au oferit, cu un singur click, votul de incredere.

Acest concurs ne-a ajutat sa ajungem in sufletele baimarenilor sa castigam sustinerea si increderea intregii comunitati. Avem datoria morala sa le oferim celor care ne-au votat promisiunea ca nu vom dezamagi. Proiectele noastre vor continua, asa cum este normal, cu loialitate si devotament fata de Municipiul Baia Mare, scopul nostru fiind acela de a ajuta cat mai multi baimareni aflati in situatii de risc.

Chiar daca nu am fost desemnati castigatorii etapei finale, suntem mandri ca am avut ocazia sa dam dovada de profesionalism, sa fim in mijlocul comunitatii baimarene pentru a promova competenta si seriozitatea serviciilor sociale oferite de catre institutia noastra. De asemenea, dorim sa ii felicitam pe colegii de la Asociatia Acces Oltenia, pentru aceasta reusita. Ii invitam cu drag, atat pe castigatorii Galei cat si pe organizatorii concursului (reprezentanti ai CNASR), sa viziteze centrele sociale coordonate de Serviciul Public Asistenta Sociala”, se arata intr-un comunicat de presa al SPAS Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2