Serviciile de eliberare a pasapoartelor si a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru in zilele de 16 si 17 august

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Decizia de a pastra programul normal de lucru in zilele de 16 si 17 august pentru serviciile publice comunitare de eliberare a pasapoartelor si a permiselor in perioada mentionata a fost luata din dispozitia conducerii Ministerului Afacerilor Interne, avand in vedere ca luna august reprezinta o perioada de varf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de calatorie si a permiselor de conducere.

„Precizam ca in data de 15 august, serviciile de eliberare a pasapoartelor si a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.

Persoanele care doresc sa depuna cererile de eliberare a documentelor in zilele de 16 si 17 august a.c. trebuie sa aiba in vedere ca unitatile de trezorerie nu au program de lucru in zilele respective.

Astfel, taxele trebuie achitate la unitatile de trezorerie inainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unitatile CEC Bank”, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Maramures.

***

Mai jos, cateva precizari ale autoritatilor:

Reamintim faptul ca pentru serviciile publice comunitare de eliberare a pasapoartelor din 30 de judete a fost prelungit programul de lucru, activitatea cu publicul desfasurandu-se intre orele 08.30-18.30.

De asemenea, pentru serviciile care deservesc cetatenii din Bucuresti si Ilfov programul de lucru este in zilele de luni, marti si miercuri intre 08.30 si 18.30, iar in zilele de joi si vineri de la ora 08.30 pana la ora 16.30.

Pentru preluarea intr-un timp cat mai scurt a tuturor solicitarilor de eliberare a documentelor au fost deschise inca 12 noi ghisee de lucru cu publicul la serviciile de eliberare a pasapoartelor din judetele Alba, Brasov, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Hunedoara, Iasi, Maramures, Prahova, Sibiu si Vaslui.

Totodata, programul de lucru cu publicul al serviciilor de eliberare a permiselor de conducere a fost prelungit cu doua ore, intre 08.30-18.30, in judetele Ilfov, Prahova, Arges, Dolj, Dambovita, Constanta, Brasov, Mures, Cluj, Timis, Suceava, Iasi, Galati si Municipiul Bucuresti.

Recomandam cetatenilor sa consulte paginile de internet ale institutiilor prefectului pentru a se informa cu exactitate asupra programului de lucru si asupra actelor necesare pentru eliberarea documentelor solicitate.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole