Sesizare a unei eleve privind etapa judeteana a Olimpiadei de logica, argumentare si comunicare. Ce spune ISJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In urma sesizarii unei eleve participante la etapa judeteana a Olimpiadei de logica, argumentare si comunicare privind modul de organizare si de desfasurare a acestei olimpiade, precum si modul de evaluare a lucrarilor, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures a numit o comisie care sa analizeze aspectele prezentate in petitie.

„Intrucat sesizarea a aparut si in mass-media, va comunicam concluziile desprinse in urma acestei analize:

1. Comisia de organizare a respectat Regulamentul specific de organizarea olimpiadei de logica, argumentare si comunicare, neingradind dreptul elevilor de a participa la o astfel de competitie.

2. Din declaratiile scrise ale membrilor din comisia de organizare rezulta faptul ca olimpiada s-a desfasurat conform metodologiei in vigoare, metodologie care a fost prelucrata de doamna inspector pentru stiinte socio – umane, in calitate de presedinte executiv, in cadrul unei sedinte de lucru desfasurate in data de 6 martie 2019.

3. Baremul de corectare a lucrarilor a fost respectat intocmai.Din declaratiile evaluatorilor reiese faptul ca s-au evaluat lucrarile cu rigurozitate, obiectivitate si echidistanta, tinandu-se cont in primul rand de baremul de notare primit de la MEN.

Avand in vedere concluziile prezentate, consideram ca nu au fost ingradite sansele elevei de a participa la faza nationala a Olimpiadei de logica, argumentare si comunicare”, a declarat Adriana Mester, purtatorul de cuvant al ISJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole