UPDATE: Sesizare la BEJ Maramures privind o imagine cu stampila „Votat” pe un anumit candidat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE – Ora 21.10: „La Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures au fost depusa doua sesizari referitoare la respingerea de cereri, depuse de catre doua partide politice, pentru a obtine copii xerox a listelor electorale suplimentare utilizate in procesul electoral la Sectia de votare nr.15.

Sesizarile au fost admisa, iar Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures a dispus prin Decizia nr.10 din 10.11.2019, eliberarea de catre presedintele biroului electoral al Sectiei de votare nr.15 a copiilor xerox a listelor suplimentare, reprezentantilor partidelor politice respective din biroul sectiei de votare. Sectia este Baia Mare, partidele USR si PSD.

Decizia BEC nr.84 obliga presedintele biroului sectiei de votare sa dea curs cererii daca intruneste conditiile prevazute de legislatia electorala in vigoare”, a spus Dan Buca.

La Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures a fost depusa o sesizare cu privire la continuarea de catre un cetatean a campaniei electorale prin distribuirea pe reteaua de socializare a unei imagini cu buletinul de vot utilizat si cu stampila ”Votat” aplicata in patrulaterul aferent unui candidat. Sesizarea a fost admisa si inaintata pentru rezolvare la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, conform Deciziei Biroului Electoral Judetean Maramures nr.9 din 10.11.2019

Tot la Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures a fost depusa o sesizare cu privire la respingerea unei cereri, depuse de catre un partid politic, de a obtine copii xerox a listelor electorale suplimentare utilizate in procesul electoral la Sectia de votare nr.150.

Sesizarea a fost admisa, iar Biroul Electoral Judetean nr.26 Maramures a dispus prin Decizia nr.10 din 10.11.2019, eliberarea de catre presedintele biroului electoral al Sectiei de votare nr.150 a copiilor xerox a listelor suplimentare, reprezentantului partidului politic respectiv din biroul sectiei de votare.

Informatii furnizate de Dan Buca, purtatorul de cuvant al BEJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2