Severica Covaciu: Am cerut in repetate randuri infiintarea unei statii de ambulanta la Ulmeni. Nu am primit raspuns

Senatorul maramuresean Severica Covaciu dezaproba indiferenta autoritatilor statului fata de problema lipsei substatiei de ambulanta din orasul Ulmeni. Covaciu afirma ca demersul primarului Lucian Morar, de a intra in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii, nu este unul izolat. In repetate randuri, senatorul PMP a solicitat rezolvarea situatiei locuitorilor din Ulmeni, insa actuala guvernare a omis pana acum sa ia vreo masura in acest sens.

„Doi ani la rand, am depus amendamente la legea bugetului, pentru suplimentarea acestuia cu suma necesara dotarii fiecarei localitati din Maramures cu cate o ambulanta. Colegii din coalitia majoritara le-au respins. Apoi, personal, l-am interpelat pe ministrul Sanatatii in legatura cu amplasarea unei substatii de ambulanta in Ulmeni. Inca nu am primit raspuns la interpelarea mea, iar dupa cum decurg lucrurile se pare ca mai am de asteptat”, scrie senatorul Covaciu, intr-o postare aparuta pe reteaua de socializare Facebook.

Severica Covaciu se declara indignata de faptul ca „autoritatile responsabile stau nepasatoare fata de demersul disperat al primarului Lucian Morar” si crede ca este de datoria institutiilor statului sa intervina pentru a asigura locuitorilor orasului Ulmeni, ca de altfel tuturor maramuresenilor, dreptul acestora la sanatate, asa cum este el garantat de legislatia in vigoare.

In urma cu zece zile, primarul Lucian Morar a intrat in greva foamei, aflandu-se in Bucuresti, intr-un cort amplasat in fata sediului Ministerului Sanatatii. In prezent, starea sanatatii sale este stabila.

Cristian BODEA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1