Severica Rodica Covaciu, senator PMP: “Craciun Fericit si liniste in suflet, oameni buni”

severica-covaciuIn prima zi a Craciunului, senatorul PMP, Severica Rodica Covaciu transmite tuturor maramuresenilor ganduri numai de bine si liniste in suflet.

“Caci un Copil ni S-a nascut, un Fiu ni s-a dat si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” – Vechiul Testament, Isaia, 6:9

Fie ca Sarbatoarea Nasterii Domnului sa fie o bucurie pentru toti pamantenii. Sa o pretuim si sa ne aducem aminte de valorile noastre crestine, cu care si natia aceasta a fost binecuvantata.

Va doresc Craciun Fericit si liniste in suflet, oameni buni!

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. moldovan

  Is bune si urarile astea,dar poate dupa sarbatori ne apucam si de ceva treaba pentru maramureseni.Nu de alta dar parca ne-am saturat de trantorii care nu au facut nimic pana acum,iar norocul nostru ( cu mici exceptii) e ca electoratul i-a penalizat si au fost trimisi la meseriile lor (unii mai insista si spera sa le mai vina odata randul).Oricum acolo unde a promis in campanie,in agricultura,nu va face multi pureci,deoarece e nevoie in primul rand de hale frig de achizitie a fructelor si legumelor ( impanzite prin tot judetul),dar prietenul nostru Zetea e prea ocupat de turism si voie buna.Inca un pariu pierdut.

  Reply
  1. maria

   Daca o sa semene realizarile astora cu cele ale sforarului marinar,ajuns intre timp senator (ironia e ca si-a dorit desfiintarea senatului prin referendum),inseamna ca peste 4 ani o sa fim in cel mai bun caz in acelasi loc.Daca nu – 25% !

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1