Sezon estival: O vara incendiara, plina de surprize, la AquaStar Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

baieSezonul estival debuteaza cu piscine, saune, cocktailuri si muzica de calitate, intr-o atmosfera relaxanta, la AquaStar Satu Mare. Imperiul apelor te asteapta sa petreci momente de calitate, intr-un cadru special, alaturi de prieteni si familie de luni pana vineri intre orele 09.00 si 20.30, iar sambata si duminica in intervalul 08.30, respectiv 20.30.

“AquaStar a intrat in sezonul estival. Toti cei care vor sa se relaxeze si sa se distreze o pot face la preturile de anul trecut. Pentru ca ne respectam clientii, nu am majorat tarifele, insa am modificat orarul de functionare. Anul acesta avem un orar mai lung si mai prietenos”, au mentionat reprezentantii AquaStar Satu Mare.

Pe langa zona acvatica a complexului, care cuprinde piscine interioare si exterioare, bazine cu apa termala, nu trebuie sa ratati zona dedicata saunelor: sauna finlandeza, sauna salina, sauna cu aburi si sauna in infrarosu.

“Avem si un sector de distractie si jocuri, dar si o zona dedicata sportului. Noutatile de anul acesta sunt sportul airsoft si pestisorii Garra Rufa”, au mai adaugat reprezentantii AquaStar.

ZiarMM

tarife 2015 vara

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2