SEZON RATAT – Mihai Iosif nu a confirmat la CS Minaur. A fost dat afară

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sezon ratat pentru CS Minaur în Liga 2. Deși la început de sezon toată lumea era optimistă, toată lumea spunea, deși poate cei mai mulți nu credeau, că CS Minaur va reuși intrarea în Liga I, acum vedem că ne-am îmbătat cu apă rece. Minaur nu numai că e departe de top 3, dar e printre ultimele din clasamentul Ligii a II-a, fiind la un pas de a trece în Liga a III-a.

Azi CS Minaur a anunțat oficial rezilierea amiabilă a contractului avut cu Mihai Iosif, antrenor adus cu mare fast doar acum cateva luni și despre care se spunea că va reînvia echipa. Din contră, echipa a ajuns și mai prost în clasament, fiind la coada clasamentului în acest moment, cu zero șanse de a mai spera la ceva. Nu știm cine va antrena acum echipa. Pe internet au apărut deja glumele, unii spun că un anume viceprimar, pasionat de pariuri, alții spun că urmează destrămarea echipei și reconstrucția ei, că doar urmează ani electorali.

Cine are de pierdut? Baia Mare, băimărenii atat de „iubiți” de un ales care-și declară zilnic dragostea pentru Baia Mare și pentru băimăreni și care își bate joc de noi încă o dată. Și ne face să sperăm, la fel cum a făcut-o cu handbalul, după care să aflăm cum de fapt stăteau lucrurile.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. vlad

    Atata nonsalanta la acest antrenor inca nu am vazut la nimeni,efectiv statea si se uita la meciul cu Steaua armatei ca si un spectator neutru si nu schita nici un gest ,nu dadea vre-o indicatie nimic,trist ca ai incasat niste banisori seriosi Iosife si nu ai facut nimic ,ne-ai afundat in liga 3 direct ,nu mai avem nici o sansa sa ne salvam ,asta e sistem bucurestean,pe smecherie mereu , da si bine spune colegul de mai sus ce facem domne cu abonamentele platite ca nu se justifica banii deloc,

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole