Sfanta Lumina de la Ierusalim ajunge sambata seara si in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sfanta Lumina de la Ierusalim va ajunge pentru a noua oara in judetul Maramures.

O delegatie eparhiala va aduce Lumina in cursul serii de sambata de pe Aeroportul din Satu Mare, in timp ce doritorii din Protopopiatele Lapus si Viseu o pot lua de la Aeroportul din Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului.

„Datorita sprijinului domnului Ing. Mircea Letiu, fost membru in Adunarea Eparhiala a Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, Sfanta Lumina, luata de pe Sfantul Mormant de la Ierusalim, va ajunge pentru a noua oara si in Eparhia noastra.

Intrucat Aeroportul din Baia Mare este in faza lucrarilor de reorganizare, Sfanta Lumina va fi adusa de o Delegatie eparhiala, sambata, 7 aprilie 2018, in jurul orei 21,30 la Cluj-Napoca, iar in jurul orei 22,15 destinatia finala va fi Aeroportul din Satu Mare.

Protopopii, preotii si monahii o vor primi la Aeroportul din Satu Mare pentru a o putea oferi credinciosilor care vor participa la Slujba Invierii, ce va fi savarsita in bisericile si manastirile din Eparhie. De asemenea, va comunicam faptul ca Sfanta Lumina va fi adusa la Catedrala Episcopala Sfanta Treime din Baia Mare in jurul orei 23,30, iar pentru doritorii din Protopopiatele Lapus si Viseu, Sfanta Lumina se poate primi la Aeroportul din Cluj-Napoca, dupa ora 21,30.

De la Satu Mare, la fel ca in anul precedent, Sfanta Lumina va fi preluata de delegatii din Slovacia, Ungaria si Austria s.a”, se precizeaza in comunicatul Episcopiei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2