Sfara Tours Baia Mare anunță reluarea curselor charter către Antalya din luna august

Antalya, veniiiim! Pregătește bagajele, loțiunea de plajă și ia-ți buna dispoziție la purtător, pentru că din 22 august se reiau zborurile din Baia Mare către Antalya. Sau, dacă dorul de vacanță e prea mare, din 10 august poți să zbori spre Antalya din Cluj-Napoca.

În contextul noilor reglementări privind libera circulație către și dinspre Turcia, anunțăm reluarea curselor charter către Antalya din luna august. Pe lângă cursele din Baia Mare sau Cluj-Napoca, există varianta zborurilor directe pentru o vacanță All Inclusive de 5 stele pe litoralul turcesc din Oradea, începând cu 10 august, din Arad, începând cu 14 august, din Suceava, începând cu 20 august, respectiv din București, începând cu 21 august.

Hotelurile din Turcia au implementat numeroase măsuri de siguranță, în prim plan fiind atenția pentru siguranța și confortul turiștilor care urmează să le treacă pragul.

Pentru o ofertă personalizată, te așteptăm în agențiile noastre sau scrie-ne un mesaj în privat pe pagina Sfara Tours Baia Mare.

Sfara Tours Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1