Sfara Tours: Tarife promoționale, începând de la 330 euro/persoană, pentru o vacanță cu avionul în Zakynthos

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Apele turcoaz, de o claritate incredibilă, plajele cu nisip fin, dar și clima mediteraneană sunt doar câteva dintre motivele care fac din Zakynthos destinația ideală de vacanță. Dacă iei în calcul și peisajele spectaculoase, arhitectura cu influențe venețiene sau faptul că aici ai ocazia să înoți alături de broaștele țestoase Caretta Caretta, impulsul este de a-ți pregăti bagajele și a începe să faci planurile de vacanță. Și bine faci, pentru că în această perioadă găsești oferte last minute la prețuri foarte bune pentru pachetele de vacanță în Zakynthos.

Zakynthos este una dintre cele mai exotice insule grecești. Fiind situată în mijlocul Mării Ionice, insula abundă în vegetație luxuriantă, plantații de măslini, citrice și păduri de pini. Cei dornici să exploreze Zakynthos vor descoperi sate pitorești de deal, mănăstiri izolate și peisaje naturale de vis.

În plus, aici se găsesc unele dintre cele mai frumoase și renumite plaje din întreaga Grecie, cea mai cunoscută fiind plaja Navagio. Unele dintre aceste plaje găzduiesc broaștele țestoase Caretta Caretta, specie aflată pe cale de dispariție, care își ascund ouăle în nisipul alb.

Destinația de vacanță este potrivită atât pentru cei activi, având zone mai animate, cu o viață de noapte intensă, cât și pentru cei care vor doar să stea la plajă și să se bucure de preparatele tradiționale grecești la una dintre tavernele de familie.

Pentru călătoria în Grecia, atât cu transport terestru, cât și cu transport aerian, autoritățile grecești solicită în acest moment prezentarea unui test Covid -19 cu rezultat negativ efectuat din țara de plecare, cu cel mult 72 de ore înainte, pentru fiecare turist. Acest aspect poate fi văzut ca un impediment în primă fază, însă dat fiind că toți turiștii alături de care se călătorește trebuie să aibă un test Covid – 19 cu rezultat negativ, riscul infectării pe perioada călătoriei este redus la minimum.

În Zakynthos se ajunge ușor, cu un zbor de doar două ore, din Cluj-Napoca, iar variantele de cazare sunt diverse, pentru toate preferințele, începând de la unități de cazare de 2-3*, în regim self catering, până la hoteluri clasificate la 5*, cu regim de masă All Inclusive. Pentru plecarea din 1 septembrie, din Cluj-Napoca, pachetele care cuprind transport, cazare și transfer aeroport-hotel-aeroport au prețuri promoționale, care încep de la 330 euro/persoană (loc în cameră dublă).

O ofertă personalizată puteți obține din agențiile Sfara Tours din Baia Mare și Sighetu Marmației, de pe site-ul www.sfaratours.com sau printr-un mesaj privat transmis pe pagina de Facebook Sfara Tours Baia Mare.

Foto: pixabay.com și unsplash.com

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1