septembrie 24, 2021

Sfarsit de saptamana de sarbatoare pentru reprezentantii Clubului sportiv Rivulus Dance din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

rivulus dance baia mareUn sfarsit de saptamana de sarbatoare. Asa putem caracteriza ultimele zile in care crestinii ortodocsi l-au serbat pe Sfantul Gheorghe, respectiv duminica Floriilor. O modalitate excelenta de a se transpune in atmosfera festiva, aleasa de o masa mare de oameni, in special de iubitorii dansului, a fost participarea, in calitate de concurenti sau sustinatori ai lor, la doua competitii de dans sportiv:

  • Cupa Clujului, competitie organizata de clubul de dans sportiv Diamond Dance Club, in 23 aprilie
  • Cupa Spria Top Dance, organizator clubul Spria Top Dance, in 24 aprilie

Ambele evenimente s-au bucurat de prezenta unui numar mare de perechi inscrise, acestea oferind un spectacol artistic deosebit pentru publicul prezent, impletind muzica buna cu dansul de calitate. Perechile au reusit sa transmita prin dansul lor, un mix de emotii si trairi, rasplatite cu ropote de aplauze si incurajari venite din afara ringului de dans.

In cadrul acestor evenimente, reprezentantii Clubului sportiv Rivulus Dance din Baia Mare au inregistrat rezultate deosebite:

  • Ember Alexandra, locul 2 (din 28), la categoria Solo fete 10-11 ani, in cadrul Cupei Clujului;
  • Bodi Teodora, pozitia 3 (din 12), la categoria Solo fete 10-11 ani, la Cupa Spria Top Dance;
  • perechea Nagy Mihaly si Nagy Simona, aflati la primul lor concurs, locul 4 la adulti peste 18 ani, in cadrul concursului Cupa Spria Top Dance;
  • perechea Bumb Mihai si Muresan Melinda, locul 5, la categoria E Standard 16-34 ani in cadrul competitiei Cupa Spria Top Dance.

“Un inceput de drum promitator pentru clubul sportiv Rivulus Dance, aflat la linia de start in lumea competitionala a dansului sportiv. O cale deloc usoara aleasa de tinerii pasionati de dans legitimati ai clubului, dar realizabila sub indrumarea antrenorilor Coman Marius si Radut Ioana.

Acestia, activand si in prezent ca pereche la competitiile de dans sportiv, obtinand rezultate excelente, reusesc sa surprinda esenta dansului, perfectiunea tehnicii, pe care mai apoi sa le transmita mai departe elevilor, in cadrul antrenamentelor”, se arata intr-un comunicat de presa al clubului Rivulus Dance.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2